Zaika Baika Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Аз съм нова и ще имам въпроси, на които се надявам да получа отговор. 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 преди 51 минути , Zaika Baika каза: Аз съм нова и ще имам въпроси, на които се надявам да получа отговор. Здравей и добре дошла. Няма да е лошо да се представиш с няколко думи-къде си била,какви са интересите ти и пр. Отговор на въпросите,които ще поставиш,ще получиш.Повечето съфорумци са доста доброжелателни и всеки помага с каквото може.За същото се надяваме и твоя страна-да споделиш опита си. 1 Връзка към коментар
Zaika Baika Публикувано: 20 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Здравейте. Аз съм нова и все още имам малък опит-ходила съм на екскурзии от службата, и то в Европа. Харесва ми да пътувам, да видя непознати места. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 Здравей, попрочети малко и ще се ориентираш, лека полека ще кажеш и за къде точно ти е интересно да отидеш, от там нататък ще помагаме 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега