ruwenzogy Публикувано: 4 април, 2013 Публикувано: 4 април, 2013 (редактирано) Здравейте приятели, Ако се досещате ника ми идва от планината Рувензори в Уганда и името ми Оги. Много ми хареса там преди 2 години и така си го измислих и досега никога не е заето. Казвам се Огнян Георгиев и съм на 53 години. Малко множко ви се струват, нали? Пътувам много, като винаги сам се финансирам и сам си организирам екскурзиите (Имам непоносимост към хората, които плачат за спонсорство). Професията ми е любител-пътешественик.Няма да пиша, колко държави съм посетил, да не излезе,че се фукам – а и това съвсем не е най-важното.Чета много форуми, докато си подготвям нещата и страшно се радвам да си направим и ние един такъв истински туристически форум. Между другото голям фен съм на руския сайт и форум на Вински. Планове имам за 10 години напред, да е живот и здраве. Преди седмица се върнах от Патагония, а септември заминавам за 40 дни в Индия. В последно време доста увеличих интензитета на пътуванията и за друго не остава време. Като се върна, докато оправя снимките и напиша това-онова и трябва да се готвя за следващо пътуване. А подготовката е по-важна от самото пътуване и изисква доста време, понеже обичам да си изпипвам нещата. Понякога търся и съмишленици, с които да споделим приключенията, но обикновено пътуваме 2-4 човека, за да сме по-мобилни и да има психологическа съвместимост. Май доста се разписах. Желая истински успех на форума! Редактирано 4 април, 2013 от ruwenzogy 11
Георги Публикувано: 4 април, 2013 Публикувано: 4 април, 2013 Добре дошъл, на половината изречения завиждах, на другата половина кимах в съгласие 1
гост Публикувано: 4 април, 2013 Публикувано: 4 април, 2013 Като се върна, докато оправя снимките и напиша това-онова и трябва да се готвя за следващо пътуване. Направо да те съжали човек! :D От Патагония през Бг до Индия - ти Земята за нищо я нямаш, май-май! Луда завист ме обзе! Единствената ми утеха е, че и аз все някога ще стана на 53!
wilks Публикувано: 5 април, 2013 Публикувано: 5 април, 2013 Професията ми е любител-пътешественик. Сигурно няма да сгреша, ако напиша, че от този форум (и блога), една голяма част от хората искат да имат твоята професия. Само мога да пожелая на всеки като стане на 53, да продължава да пътува със същия ентусиазъм, с какъвто е направил първата крачка. Ако минеш през оня най-малкия, и най-богат щат на Индия, пиши как е сега там. Останало ли е нещо от идиличната атмосфера на 90-те, или грубата цивилизация не е пощадила и това кътче от планетата? 2
captain_oveur Публикувано: 5 април, 2013 Публикувано: 5 април, 2013 Бързо казвай къде криеш снимките!
ruwenzogy Публикувано: 6 април, 2013 Автор Публикувано: 6 април, 2013 ognyan.georgiev.94@facebook.com Който иска да гледа снимки да заповяда във профила ми във фейсбук. Отворен е за всички, които обичат приключенията 2
niki_m Публикувано: 6 април, 2013 Публикувано: 6 април, 2013 ognyan.georgiev.94@facebook.com Който иска да гледа снимки да заповяда във профила ми във фейсбук. Отворен е за всички, които обичат приключенията Ако имаш възможност да ги пускаш тук като пътеписи, или трип-рипорти, ще бъде яко.
ruwenzogy Публикувано: 8 април, 2013 Автор Публикувано: 8 април, 2013 http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/account/my_slideshows Някои от моите пътувания 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега