kaloyanko Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Здравейте! Казвам се Калоян, 37 годишен. Доскоро работата ми беше свързана с много пътуване и посещения на непознати за мен места. По ред причини трябваше да се установя за постоянно във Варна. В последните 15-16 месеца не съм излизал от БГ и усещам, че съм като затворен. Оказва се, че всички тези преживявания и емоции ми липсват много и почнах отново да планирам кога и къде да ходя, съобразявайки се с време и финанси. Случайно попаднах на форума, четох и гледах снимки в продължение на часове и реших да се присъединя към вас. С каквото мога ще помагам, сигурно и аз ще питам по някое друго въпросче и ще черпя от опита ви. Но първо ще прегледам всички насоки и ще се постарая да разбера организацията на сайта. Това е всичко, което се сещам до момента. 16
Mary Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл! Чудесно е планирането на нови пътувания.
Lirea Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл! Форумът рязко увеличава вдъхновението, броя на купените билети и плановете за нови пътувания. Пожелавам ти много нови пътувания, за които после да разказваш. 🙂
Роца Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл и от мен! Планирането е половината удоволствие от пътуването... а тук е пълно с изкушения :)
kaloyanko Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Публикувано: 22 декември, 2018 Благодаря на всички ви! Пожелавам ви весели празници и много интензивна и изпълнена с красиви впечатления 2019а! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега