diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Здравейте хора, казвам се Дико, отдавна се каня да се регистрирам. Поздравявам ви за форума. Работя като кулинарен консултант и всеки свободен момент и лев се инвестират в пътувания. Сигурен съм, че ще има много интересна информация за мен тук. Ще се включа с каквото мога за да бъда полезен за форума, а не само да черпя информация наготово 🙂 . поздрави и весели празници на всички Дико 9
mililia Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл! Кулинарен експерт звучи чудесно за професия. Ние също ще можем да научим нещо от теб. Често пътуванията се превръщат и в кулинарен туризъм. 1
Polina Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл, Дико!! Имаме си даже тема за Какво ядем по света, но спец на място нямахме досега. Започвай с препоръките, рецептите и новостите в кулинарията, пък ние ще те следваме... 🙂 Весели празници! 1
Цвете Публикувано: 22 декември, 2018 Публикувано: 22 декември, 2018 (редактирано) Уверявам ви, че Дико е изключително талантлив и с богат опит chef, от когото може да се научи много. Редактирано 22 декември, 2018 от Цвете 2 1
diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Публикувано: 22 декември, 2018 На 22.12.2018 г. в 16:59, mililia каза: Добре дошъл! Кулинарен експерт звучи чудесно за професия. Ние също ще можем да научим нещо от теб. Често пътуванията се превръщат и в кулинарен туризъм. Разшири Точно, аз мисля че един от първите контакти на човек е с кулинарните традиции на една страна....така че ако мога да бъда полезен с нещо ще се радвам, това имах предвид по- горе 😉 На 22.12.2018 г. в 17:02, Polina каза: Добре дошъл, Дико!! Имаме си даже тема за Какво ядем по света, но спец на място нямахме досега. Започвай с препоръките, рецептите и новостите в кулинарията, пък ние ще те следваме... 🙂 Весели празници! Разшири Благодаря, на линия съм. Ще севключа в темата, видях я. И на вас светли празници 🙂 2
diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Публикувано: 22 декември, 2018 (редактирано) На 22.12.2018 г. в 17:18, Цвете каза: Уверявам ви, че Дико е изключително талантлив и с богат опит chef, от когото може да се научи много. Разшири Цвете, вдигаш летвата 🙂 ше се черпим май хаха 🙂 мерси ти! Редактирано 22 декември, 2018 от diksanchef 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега