diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 Здравейте хора, казвам се Дико, отдавна се каня да се регистрирам. Поздравявам ви за форума. Работя като кулинарен консултант и всеки свободен момент и лев се инвестират в пътувания. Сигурен съм, че ще има много интересна информация за мен тук. Ще се включа с каквото мога за да бъда полезен за форума, а не само да черпя информация наготово 🙂 . поздрави и весели празници на всички Дико 9 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 22 декември, 2018 Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл, Дико! 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 22 декември, 2018 Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл! Кулинарен експерт звучи чудесно за професия. Ние също ще можем да научим нещо от теб. Често пътуванията се превръщат и в кулинарен туризъм. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 декември, 2018 Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 Добре дошъл, Дико!! Имаме си даже тема за Какво ядем по света, но спец на място нямахме досега. Започвай с препоръките, рецептите и новостите в кулинарията, пък ние ще те следваме... 🙂 Весели празници! 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 22 декември, 2018 Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 (редактирано) Уверявам ви, че Дико е изключително талантлив и с богат опит chef, от когото може да се научи много. Редактирано 22 декември, 2018 от Цвете 2 1 Връзка към коментар
diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 преди 25 минути , mililia каза: Добре дошъл! Кулинарен експерт звучи чудесно за професия. Ние също ще можем да научим нещо от теб. Често пътуванията се превръщат и в кулинарен туризъм. Точно, аз мисля че един от първите контакти на човек е с кулинарните традиции на една страна....така че ако мога да бъда полезен с нещо ще се радвам, това имах предвид по- горе 😉 преди 27 минути , Polina каза: Добре дошъл, Дико!! Имаме си даже тема за Какво ядем по света, но спец на място нямахме досега. Започвай с препоръките, рецептите и новостите в кулинарията, пък ние ще те следваме... 🙂 Весели празници! Благодаря, на линия съм. Ще севключа в темата, видях я. И на вас светли празници 🙂 2 Връзка към коментар
diksanchef Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 (редактирано) преди 20 минути , Цвете каза: Уверявам ви, че Дико е изключително талантлив и с богат опит chef, от когото може да се научи много. Цвете, вдигаш летвата 🙂 ше се черпим май хаха 🙂 мерси ти! Редактирано 22 декември, 2018 от diksanchef 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега