DeeDee Публикувано: 30 декември, 2018 Публикувано: 30 декември, 2018 Здравейте, Аз съм Диляна. Занимавам се с графичен дизайн на свободна практика. Вълнувам се от пътувания, култура и изкуство. До момента съм успяла да посетя само част от държавите в Европа. Следващото пътуване, което планираме е Прага през юни. Още не сме решили как ще пътуваме- с кола или самолет. Цените на директните полети са учудващо високи. До сега не сме пътували толкова далече с кола и може би е дошъл моментът да се решим на такова пътешествие. Поздравления за този прекрасен блог, надявам се през новата година да споделяме хубавите си преживявания! 7
christuff Публикувано: 30 декември, 2018 Публикувано: 30 декември, 2018 Добре дошла! За предстоящото ви пътуване може да проверете вариантите с полет до Братислава и от там с кола под наем.
krasen_denev Публикувано: 30 декември, 2018 Публикувано: 30 декември, 2018 (редактирано) Добре дошла и от мен! Ако случайно се навиете да пътувате до Прага с колата,ще се радваме да помогнем със съвети за забележителности по пътя до там и обратно.😉 Редактирано 30 декември, 2018 от krasen_denev 2
Георги Публикувано: 30 декември, 2018 Публикувано: 30 декември, 2018 Добре дошла 🙂 Прага наистина не е най-удобната дестинация от България, но има варианти. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега