Прескочи до съдържание

Началото на май накъде по западното Средиземноморие или ?

lesy

Препоръчани мнения

Публикувано:

Явно Металика няма да дойдат в Пловдив и ще трябва да ходим някъде при тях.

Вариантите са 05.05 Барселона или 08.05 Милано.

Искам да го съчетаем и с малко почивни дни. Предпочитания - природа, плаж или трекове, малки градове.

За Барселона:

Къде да отидем например от 30.04 до 05.05 - например някой от Балеарските острови? Стават ли за плаж без морето началото на май? В Андалусия не сме били, но 4 дни са малко. В Барселона сме били многократно.

Ако решим концерт в Милано, трябва да тръгнем от София на 03.05 вечерта или 04.05 сутринта за някъде? Сардиния по това време?

За предпочитане свързващи полети с Wizz т.к. имам вече доста натрупани точки.

Публикувано:
преди 15 минути , lesy каза:

Явно Металика няма да дойдат в Пловдив и ще трябва да ходим някъде при тях.

Вариантите са 05.05 Барселона или 08.05 Милано.

Искам да го съчетаем и с малко почивни дни. Предпочитания - природа, плаж или трекове, малки градове.

За Барселона:

Къде да отидем например от 30.04 до 05.05 - например някой от Балеарските острови? Стават ли за плаж без морето началото на май? В Андалусия не сме били, но 4 дни са малко. В Барселона сме били многократно.

Ако решим концерт в Милано, трябва да тръгнем от София на 03.05 вечерта или 04.05 сутринта за някъде? Сардиния по това време?

За предпочитане свързващи полети с Wizz т.к. имам вече доста натрупани точки.

На 14 август са в Букурещ.

Публикувано: (редактирано)

Южната част на Сардиния е много красива. Предполагам, че през май водата ще става за къпане. Но и аз не съм мерило де, защото и при 16 градуса съм плувал 🙂 Иначе от Милано не съм гледал дали имат добри цени на полетите. Аз съм летял от Неапол за 9 евро.

Забравих да допълня, че като плажове Сардиния превъзхожда Майорка.

Редактирано от plamenk
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.