Прескочи до съдържание

Привет от голям почитател на Италия

Препоръчани мнения

Здравейте,

случайно намерих форума и реших, че има смисъл да се регистрирам. Казвам се Боян, поддържам си свой собствен блог, където детайлно описвам посетените места. Интересите ми основно са насочени към Европа и по-конкретно Италия. Считам се и за меломан, тъй че може да се причисля към концертните туристи. Накратко, Рим за градовете е равносилно на преживяването Пинк Флойд в рок музиката. Маниак на Caput Mundi, имам задълбочени познания (макар че осъзнавам, винаги има нещо ново да се посети :)).

Харесвам изящността, автентичността, естетиката, атмосферата и стойността (архитектура и изкуство) в градовете. Всъщност това са критериите, които търся в едно място и по обясними причини ги намирам в Италия, а не в Индия или Дубай, например.

Другите градове, които допълват личния ми топ 5 в Европа са Венеция, Флоренция, Париж и Прага.

Надявам се да обменяме, споделяме полезна информация и преживявания.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Айде добре дошъл, получаваш специално посрещане понеже си член номер 747, което е мнооого специално число :) Чудехме се с един колега в личните съобщения дали ще се представиш, той ти издири блога и си каза, че няма как да пропуснеш. Между другото, след като блога ти не е комерсиален, може да го споменеш без проблеми, аз го прегледах набързо, сигурен съм, че и на други ще им е интересно.

Още един флойдист, ставаме мнозинство. А Duke да му мисли, явно вече има конкуренция за концертния туризъм :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здрасти! В полето за титлата можеш напълно официално да впишеш, че си магеланец номер 747 :) То всеки може да го пише това, де, ама ти си автентичният! :)

Блогът ти е впечатляващ - не съм голям почитател на „Pink Floyd“, но ми харесва как гледаш в дълбочина. Пътеписът ти за Рим е изключителен - заявявам го смело и отговорно :) Само за театъра май няма да се разберем, ама няма пълно щастие!

Добре дошъл, ти си наистина подобаващо добро попадение за магеланец 747! :)

P.S. Още нещо... тук се пие и се купонясва здраво! Само аз съм освободен от това задължение по уважителни причини! :)  :lol:

Връзка към коментар

Благодаря за топлото посрещане. Блогът ми е http://spqr753.blogspot.com/, но и тук мисля да се включвам активно. Изненадахте ме с този номер, вписвам го :)

Редактирано от Spqr
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен! :) Радваме се подобаващо на магеланец 747 :)

P.S. Още нещо... тук се пие и се купонясва здраво! Само аз съм освободен от това задължение по уважителни причини! :)  :lol:

Капитане, кой те е освободил от това задължение? Мисля, че вече е време да започнеш да се включваш активно в тези мероприятия, а не сам да се освобождаваш... :P

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само аз съм освободен от това задължение по уважителни причини! :)  :lol:

Добре, че имам във форума черно на бяло написана покана за среща в района. :P Винаги мога да си я извадя и ползвам. :lol: :lol:

Иначе, привет. Любителите на Италия някак ги приемам като съмишленици...все пак общата страст е много, много важна. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен. С интерес прочетох размислите ти върху "Стената". На практика общите черти във великите произведения на изкуството, за които говориш в самото начало на материала, са по-скоро общи по отношение на "progressive rock" музиката. "The Wall" е различно произведение, няма как да впишем тази лична изповед в което и да е било клише. Ако искаш да чуеш "съраунд звук", посети концерт на Steven Wilson. Съгласен и с констатациите за ФСБ, малко пресолиха манджата с последната си изява, но си остават най-стойностната българска група за всички времена...

Още веднъж, добре дошъл, нека бъде тематично:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.