Прескочи до съдържание

Организиране на кратко сафари в Кения

Роми

Препоръчани мнения

преди 5 часа, Роми каза:

Явно си има много тънкости. Да се надяваме да не изтеглим къса клечка. Настаняването мисля,че ще е добре, а и ако човека е поне за 4 ще е добро сафари. Все пак сме в по-добрия ценови клас и може да не съм с обичайния си лош късмет. Все пак това не са Kанарите (там хубаво време освен в юли-август аз не вярвам, че съществува, защото обикновено вали като съм там), а досега в Африка ми е вървяло 🙂

Няма страшно, всичко ще е наред.

Връзка към коментар

Между другото, най-големият недостатък на нашия шофьор беше и най-голямото му предимство. Т.е. нахалството му. 100 джипа да имаше на някое място, той винаги щеше да мине пред всички и да си снимаме ние на спокойствие. Как не яде бой някъде, не знам. Като цяло винаги бяхме в мястото на събитието, ама иначе извън гейм драйвовете (така ли е мн.число?) беше кофти тип.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 11 часа, ivailo_radev каза:

Между другото, най-големият недостатък на нашия шофьор беше и най-голямото му предимство. Т.е. нахалството му. 100 джипа да имаше на някое място, той винаги щеше да мине пред всички и да си снимаме ние на спокойствие. Как не яде бой някъде, не знам. Като цяло винаги бяхме в мястото на събитието, ама иначе извън гейм драйвовете (така ли е мн.число?) беше кофти тип.

Е, той като няма друго предимство, едното нахалство му остава... Такива пък как не ги обичам, дето минават между животните и наблюдаващите ги. В краен случай ако много се налага, се гледа дали някой не снима в момента, после се пита (било то със знак или с подвикване) и тогава се минава набързо и то без да се застава пред другите. Заставащите пред мен директно получават преднамерено расистко провикване от сорта на "вчера ли е слязъл от дървото" и веднага се махат. Болшинството от гидовете спазват етиката и даже се радват някой като ги разкара такива, било то и с нещо обидно (то иначе не става).

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.