Щастливеца Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 (редактирано) Привет, някой пътувал ли е от Акаба до Ейлат ? Питането ми е, макар малкото разтояние, как стоят нещата на границата ? Редактирано 12 април, 2018 от Щастливеца Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 (редактирано) преди 15 минути , Щастливеца каза: Привет, някой пътувал ли е от Акаба до Ейлат ? Питането ми е, макар малкото разтояние, как стоят нещата на границата ? Да. Взехме такси от хотела до границата, самата граница пеша и след нея пак такси от страната на Ейлат. Не беше евтино, но не и нещо фрапиращо, от страната на Израел мисля беше по брояч, а таксито ни го поръчаха граничарите, че нямаше чакащи. Самата граница ни отне 3ч, но при теб едва ли ще е толкова, като цяло е празна. Обаче ние идвахме от Египет и след това Йордания и явно изтеглихме късата клечка. Редактирано 12 април, 2018 от Oshko 1 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 От Акаба до границата - такси (10 динара), през границата - пеша. На израелската страна имаше таксита, искаха по 50 шекела на човек. Ние излязохме на пътя към Ейлат, да чакаме преминаващите автобуси (има спирка), но ни качи един човек, който ни видял че чакаме и се беше върнал за да ни закара до града. 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега