maybe Публикувано: 19 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2013 Просто искам да кажа благодаря за чудесния сайт! Открих го преди няколко дни и го чета в захлас. На такива пътешественици едва ли има какво да разкажа, засега не пътувам много. Тази година съм ходила само в съседните страни и в Дания, и то както разбирам оттук, на не много изгодни цени. Но този сайт е точно за мен, защото не харесвам и не използвам организирани екскурзии, а тук откривам безценна информация за самостоятелния турист. В следващите няколко месеца бих искала да посетя Англия, Италия, Турция и САЩ. Ако със съветите оттук се справя икономично, нямам търпение да се развихря и по други мечтани страни. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2013 Ей хора, ще почна да ви таксувам следващия, който напише, че го е срам да сподели, че не пътувал много!! Аз примерно не съм ходил нито в Дания, нито в околните държави, нужно ли е да се изпитваме Та, добре дошла 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 Аз примерно не съм ходил нито в Дания, И аз не съм ходил в Дания 2 Връзка към коментар
forry Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 Добре дошла от още един дето не е ходил в Дания Апропо, ще съм любопитен да споделиш плановете си за Турция! Предполагам, че надали включват десетдневно излежаване в някой ол инклузив комплекс, та ще ми е любопитно какво и как плануваш из тая необятна и интересна страна. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 Ха.. добре дошла, добре дошла! И аз не съм била в Дания 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 Aз пък съм бил 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 Боже, Домосед не е ходил в Дания. Това е новина. Добре дошла! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 (редактирано) Първо добре дошла! И второ - да се включа и аз в преброяването - също не съм бил в Дания То малко като в оня виц де: отварям атласа - къде ли не съм бил - в Дания не съм бил, в Норвегия не съм бил, в Малта не съм бил, в Португалия не съм бил ..., отварям хладилника - какво ли няма - мляко няма, месо няма, сирене няма .... Редактирано 28 ноември, 2013 от Фичо 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2013 (редактирано) Aз пък съм бил Oshko, на тебе вече май ти е време като гледам за Антарктида, да закръглиш континентите. После може най-накрая и към Швеция или Швейцария да наминеш, че срамота така Добре дошла и от мен. И скромно да ти пожелая да обиколиш, че и да "разминеш" по посетени места Oshko и домосед взети заедно Редактирано 28 ноември, 2013 от wilks 2 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 4 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2013 Здравейте всички, които сте писали тук! Аз се скъсах да чета вашите интересни постове и пътеписи, а въобще не съм забелязала тоя интерес към моята особа, по точно към пътешественическата страна от нея. Що се отнася до пътуването до Дания, аз си мислех, че е много на сметка (250 евро за двупосочен билет с Еър Берлин), но открих този сайт едва сега, след като се завърнах, и разбрах, че съм била голяма будала с широки пръсти. Тъй че за цени не ме питайте, че ще умра от срам. Бяхме там в края на октомври за една седмица, но само за музеи и други красоти мога да се изкажа. А също и как храбро преживяхме навън незапомнената буря (имало било голяма буря през 1998 г., но била по-слаба от тая). Но нали всички разправят колко много духало в Копенхаген - и нас вятърът ни подвърта, накъдето си иска, а ние мислим, че е нормално. Като изключим тези няколко часа, времето беше великолепно и мога да кажа - ако ви паднат евтини билети, не чакайте лятото, а попълнете пропуските в туристическото си досие! Аз специално се възползвах от извлечението на Георги за най-евтините билети за тази седмица и резервирах за Лондон на посочените дати! Дори и билети за мюзикъл на 31 януари купих току-що. Така че изпълнявам заявения план. Още не съм си простила, че изтървах евтините билети до САЩ преди десетина дена, за които научих пак оттук. Намерих около интересуващите ме дати (на 24 и 25 май имам лична работа в Мейн) страхотни билети за 275 евро Милано-Ню Йорк-Милано с прекрасно прекачване с цял ден престой в Лисабон, ама пусто туткане и съгласуване с другите двама - и след 2 часа ги нямаше. За Турция - имам през април за 1 ден работа в Анкара (ходила съм вече там и в Кападокия) и ще имам 1 седмица за цялото пътуване с бюджет около 600 евро. Ще бъда сама и свободна, така че тепърва ще го мисля с ваша помощ. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега