Прескочи до съдържание

Загубен/забавен багаж с Bulgaria Air


Препоръчани мнения

Полет с Bulgaria Air от София до Прага миналата неделя. Имахме 3 чекирани куфара, но когато стигнахме до лентата с багажа, там бяха само два от тях. Забавихме се на паспортната проверка заради големи опашки и на лентата се въртяха само нашите два плюс още два куфара. Вече става почти седмица и от пражкото летище ни информираха, че куфарът още не може да бъде локализиран. Опасявам се, че някой го е взел (по погрешка, може би?) или че в София ги мързи да го търсят. Вътре имаше неща с не малка стойност, но каквото-такова. Казаха ми, че ако до 21 дни не бъде намерен, ще получа обезщетение. 

Дотогава ми се иска да мога да проверявам статуса на търсенето. Как става това с България Ер? Някой има ли опит? И изплащат ли компенсациите (колко са, 20 евро на кг?) навреме или ще има борба?

 

Всъщност билетът е купуван от сайт-посредник и при издавеното пише, че е полет с Chech airlines, но чехите казват, че щом е изпълняван от българския превозвач, да се обърна към тях.

Редактирано от Masmiya
Връзка към коментар

World Tracer е това, което всички ползват:

https://wtrweb.worldtracer.aero/WTRInternet/wtwflowinternet.do?_flowExecutionKey=_c67DE2858-6F5F-245F-C6EE-C073D362A0BD_kEF270EB0-D59F-84BF-2805-B2E0092C4A99

 

Би трябвало да виждаш ъпдейти по референция на клейма и име на клиента

Редактирано от akair
Връзка към коментар

Беше първото, което пробвах след изгубванено на багажа. За съжаление изписва, че авиокомранията не подържа тази услуга. Явно само по телефон става, но не живея в България. А ми се искаше и да чуя и за опит на хора, имали този проблем.с нашия превозвач.

  • Шок 1
Връзка към коментар
  • 4 години по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.