eifvt Публикувано: 19 януари, 2019 Сподели Публикувано: 19 януари, 2019 Нова и все още неопитна в този форум. 🙂 Тук съм за да получа повече информация относно дестинациите Израел и Йордания,а за по на там и други.Пътувала съм само до Италия и Египет с ТА,все още не сме се престрашили самостоятелно така че вие ще сте ми много полезни за вбъдеще 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 19 януари, 2019 Сподели Публикувано: 19 януари, 2019 Здравей! Попаднала си на правилното място и с малко помощ от наша страна,мисля,че ще се престрашиш и ще започнеш да се самоорганизираш. За Израел и Йордания има страшно много информация във форума,само ще трябва да знаеш къде ти се ходи.Ако ти се чете има и пътеписи. Добре дошла! 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 Добре дошла! Няма нищо по-приятно от свободата сам да организираш почивката си. Развихри фантазията си и с повече четене ще успееш да направиш чудна програма 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 Добре дошла 🙂 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 Добре дошла. Попаднала си на правилното място. Специално за Йордания, не мисля, че в кирилизираното интернет пространство има друга локация с повече инфо и то от първо лице. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега