Yavor Публикувано: 30 август, 2015 Публикувано: 30 август, 2015 Kakum National Park (Ghana) - Canopy Walkway Някъде из южна Индия , близо до Майсор Зимен залез, а на дясно е вр. Ком (Стара Планина) Бонус - зимно вр. Мусала 13
Oshko Публикувано: 30 август, 2015 Публикувано: 30 август, 2015 Бонус - зимно вр. Мусала DSC07394.JPG Е, връх Мусала как си го снимал отгоре? 3
Yavor Публикувано: 31 август, 2015 Публикувано: 31 август, 2015 Е, връх Мусала как си го снимал отгоре? Отстрани, до станцията (някой я наричат хижа, ама доколкото знам, там може да останеш/отседнеш само при лоши метео условия) има метео площадка, на която, като се покатериш, можеш да гледаш и от по-високо . 3
AlexandraKo Публикувано: 31 август, 2015 Публикувано: 31 август, 2015 Сеул, Южна Корея: Токио: Мандалей, Бирма, залез над Иравади: 6
makler Публикувано: 31 август, 2015 Публикувано: 31 август, 2015 (редактирано) Новгородския Кремъл: Варна на хоризонта: Може би най-любимата ми снимка с известна помощ: Редактирано 31 август, 2015 от Георги оправена печатна грешка по молба на makler 10
Добри Публикувано: 31 август, 2015 Публикувано: 31 август, 2015 Бразилия. Птичи парк, Фоз до Игуасу. Философско общуване с интелигентен токотукан за смисъла на живота Исландия. Ледената лагуна Йокутлсарлон. Потъване с часове в безкрайността на ледовете сред песента на субполярните птици Аржентина. Буенос Айрес, централен парк. Седя на пейка, стар дядо свири Гардел на бандонеон до мен, пия мате и гледам клоните на дърветата Япония. Киото, дзен градината на Кинкакуджи. Млади момичета в традиционни облекла реагират на подхвърлена шега по техен адрес България - кратък летен дъжд върху ириси в градинката, близо до къщата от детството ми, която бутнаха 16
AlexandraKo Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 Скок-подскок Любопитковци: 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега