wiliko Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) Рапорт от днес: След като стана ясно че групата се засече на летището в Сантяго, ние отпрашихме за Валпарайзо, където направихме обиколка и по суша и по океан, а за завършек отсреляхме залеза в Тихия океан. Жега си е но няма да се задържаме по тези ширини, защото основно в програмата ни е Патагония. А това ни е гледката от терасата на хотела ни: Редактирано 25 януари, 2019 от wiliko 37 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение lyusi Публикувано: 25 януари, 2019 Автор Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) Ние пък останахме в Сантяго 🙂 Поосвестихме се вече след няколко правилни напитки, та да си кажа- голям екшън беше последните 24 часа. Положението се напрегна леко още в Рим, където първият полет излетя с 40 минути закъснение и изяде времето за трансфера в Амстердам. Там все пак ни чакаха, но поради закъснението и на този полет се наложи да тичаме и в Париж. Когато благополучно кацнахме в Сантяго и мислехме, че нищо повече не може да се случи, се оказа, че след паспортна проверка сме с един по-малко. Единият го бяха отдели за подробна проверка, а останалите го разбрахме след като вече бяхме допуснати в страната. Два часа съспенс и от двете страни на границата, докато приключат формалностите. На финала Сантяго ни посрещна с 34 градуса температура и много приятна градска атмосфера. Редактирано 25 януари, 2019 от lyusi 49 2 1 5 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 4 часа, lyusi каза: Ние пък останахме в Сантяго 🙂 Поосвестихме се вече след няколко правилни напитки, та да си кажа- голям екшън беше последните 24 часа. Положението се напрегна леко още в Рим, където първият полет излетя с 40 минути закъснение и изяде времето за трансфера в Амстердам. Там все пак ни чакаха, но поради закъснението и на този полет се наложи да тичаме и в Париж. Когато благополучно кацнахме в Сантяго и мислехме, че нищо повече не може да се случи, се оказа, че след паспортна проверка сме с един по-малко. Единият го бяха отдели за подробна проверка, а останалите го разбрахме след като вече бяхме допуснати в страната. Два часа съспенс и от двете страни на границата, докато приключат формалностите. На финала Сантяго ни посрещна с 34 градуса температура и много приятна градска атмосфера. Империята одобрява тениската на Симо! 2 10 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Срам за този свестен форум е да се гледа толкова алкохол на масата 1 1 16 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) Преди 1 час, Sun4o каза: Срам за този свестен форум е да се гледа толкова алкохол на масата Ето защо няма сводки от Словакия. 😂😂 А имаше ли причина за проверката? Редактирано 25 януари, 2019 от Tedy 1 4 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Преди 1 час, Sun4o каза: Срам за този свестен форум е да се гледа толкова алкохол на масата Излагаме се пред чужденците. Буквално! 1 7 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) Алкохола не издържа дълго на масата. Просто огромните порции местен специалитет вървяха с по 2 бири всяка. А за Люси имаше отделно бутилка хубаво бяло вино. Снимки ще има по-късно, тъй като местния мобилен оператор е с ужасна интернет скорост Редактирано 25 януари, 2019 от cybersimo 25 1 1 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Аз пък съм изненадан от скоростта, с която ще пиете тези бири. 😀 Щото както е лято докато стигнеш до втората тя вече е топла. 1 1 2 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 17 минути , neuromancer каза: Аз пък съм изненадан от скоростта, с която ще пиете тези бири. 😀 Щото както е лято докато стигнеш до втората тя вече е топла. Нямахме такъв проблем 🙂 3 1 4 Връзка към коментар
Light Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) преди 2 часа, neuromancer каза: Аз пък съм изненадан от скоростта, с която ще пиете тези бири. 😀 Щото както е лято докато стигнеш до втората тя вече е топла. Бързо достигнахме бирена скорост 😉 Редактирано 25 януари, 2019 от Light 18 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 (редактирано) Да се разпишем и ние за днес, вече от Пунта Аренас. Групата се събра...на маса, няма да се посрамим и мислим да опитаме всички налични бири плюс стек...че утре ни чака тур с лодка 🚣 Малко кадри от полета до Пунта Аренас : И най веселата част за деня - на маса с Магеланците Редактирано 26 януари, 2019 от wiliko 44 3 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Аз, понеже, извинете, чак днес ви намирам , ама вие все на маса, все усмивки до ушите! Все некви бири, все по много. Да нямате закалка от някъде ? Какъв ледник само ! Ще побъркате завистливата ми душа, бе хора ! И май замръзнал кратер виждам ? Ха дано съм се объркала, че иначе не знам как ще ми мине деня. @wiliko много хубав ви е бил полета. Пожелавам ви на всички все така красиви спомени! 3 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Ей, много ви се радвам! Как се гоните по градчетата, ама накрая пак сте заедно, усмихнати, на маса! Все така да ви е приятно пътуването! 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 12 часа, Light каза: Струва ми се, че на всеки, който има снимка на този паметник, би трябвало да се присъжда почетната форумна титла "магелански хаджия" ! 15 1 4 7 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 @Фичо, искаш да кажеш , че ще ходим на хаджилък там? Много, много добра идея! Може и Основателя да помисли за картинка ! Гледам, че онези диреци с табелки вече се препълнили. Пък липсва форумна. 3 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Дневен отчет : Посещение на острова на пингвините Магдалена и разходка в Пунта Аренас - Събрахме се 😉 46 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 26 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 (редактирано) Ами днес пак сме заедно, този път за последно преди обратния полет и да не ви дразня, ама пак сме на маса:) Преди да седнем обаче бяхме на гости на пингвините И на разходка из Пунта Аренас. 😀 писали сме едновременно Редактирано 26 януари, 2019 от lyusi 46 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Воайорствам мазохистично 🤔 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 26 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 3 минути , Rainy каза: Воайорствам мазохистично 🤔 Заповядай 😀 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Преди 1 час, lyusi каза: 😀 писали сме едновременно Нищо, ние и на двете ще лайкваме, да няма сърдити. 😃 Отлично начало! 🙂 3 1 1 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 4 часа, Фичо каза: Струва ми се, че на всеки, който има снимка на този паметник, би трябвало да се присъжда почетната форумна титла "магелански хаджия" ! Пу аз имам! 😀 7 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 1 минута , Rumiana каза: Пу аз имам! 😀 И аз, и аз! 7 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 5 часа, Фичо каза: Струва ми се, че на всеки, който има снимка на този паметник, би трябвало да се присъжда почетната форумна титла "магелански хаджия" ! A брои ли се когато си направил снимка, ама не си на нея? 🤨 6 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 5 hours ago, Фичо said: Струва ми се, че на всеки, който има снимка на този паметник, би трябвало да се присъжда почетната форумна титла "магелански хаджия" ! Къде се намира точно този паметник? Явно или съм го пропуснал или още не го е имало 😞 Ще се ходи пак в Патагония 🙂 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега