Прескочи до съдържание

Общи въпроси за непопулярни авиокомпании


Препоръчани мнения

преди 8 минути , adreno каза:

Не блестят с пунктуалност, но предвид, че са част от Луфтханза Груп премаршрутирането е окей

Искам да ги ползвам в натоварен Новогодишен период и затова ми беше важно това уточнение - благодаря!

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Трябва да купя полет с China Eastern Airlines. Чета доста гадни ревюта за авиокомпанията, храната не ме бърка за 2 часа полет, но самолетите им били много стари и раздрънкани и тн.

Връзка към коментар

China Eastern Airlines е част от Sky Team  - заедно с AlItalia, Air France, Aeroflot, Delta,... Щом са покрили критериите за членство, явно предоставят условия, подобни на изброените а/к. Доъплнителна информация има в seatguru . Не изглеждат като да са стари по данни  от https://www.airfleets.net/ageflotte/China Eastern Airlines.htm

image.png.8387c31bca0ce11d52d651183d26d986.png

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 53 минути , silvia_b каза:

Трябва да купя полет с China Eastern Airlines. Чета доста гадни ревюта за авиокомпанията, храната не ме бърка за 2 часа полет, но самолетите им били много стари и раздрънкани и тн.

Пътувах с тях Рим-Денпасар-Рим с престой в Шанхай. Беши ми втори полет с китайска авиокомпания. Първият път когато пътувах с китайска авиокомпания и аз бях шокирана от отрицателните ревюта за храна и отменени/закъсняли полети. Вероятно писалите имат основания за толкова негативни мнения, но аз не смятам, че не са по-лоши от доста други компании. 

Бяха точни, храната беше напълно задоволителна за обичащите китайска храна. За останалите ще е тегаво. 

Точно на полета Рим-Шанхай седалката ми беше повредена, т.е. не можеше да се спуска назад. Питах, дали може да се преместя на друго място и тогава е единствения път, когато ме издразниха. Стюардът отговори да се преместя, но аз да си намеря къде, което означаваше да накарам някой излегал се на 3 седалки да се свие. Останах си през целия път на моята си седалка. Други забележки не съм имала.

На всички останали полети бяха на шест. На един от полетите раздаваха храна и напитки до последно. Бяхме тръгнали да кацаме и те още раздаваха вода на желаещите, та не бих казала, че са лоши.

До момента всички полети с китайски авиокомпании са били точни и са цепили минутата. Даже бях изнамерила как да се чекирам предварително с тях, като им бях писала във ФБ. Така, че не се притеснявай много.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Нещо странно се случва с UTAir - а/к преговаря с кредиторите да отпишат 40% от вземанията. Може би не е лоша идея тези, които имат билети с а/к, да следят развитието на случая.

http://www.rusaviainsider.com/utair-implores-creditors-write-off-40-per-cent-debts/

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, akair каза:

За тези от доста време се въртеше информацията. Добре, че @Rainy  не заложи на тях за Пакистан и Индия.

Аз не заложих на тях заради ужасната им репутация - но не мислех, че са финансово нестабилни (и най-вече защото проблемът за преминаване от Индия към Пакистан пешеходно е направен за хора, които обичат да се борят с визовите власти и отказах маршрута като комбинация).

 

Виж, друга авиокомпания - Brussels Airlines - за която не бях чувала и питах тук - и слуховете за нея ме отказаха да дебна за много ниските билети, за да не се наложи да моля за премаршрутиране в най-трудния за пътуване период... 

Връзка към коментар
преди 10 минути , akair каза:

Brussels са част от Луфтханза Груп - най-много да изчезнат като бранд и да летиш с Eurowings 😉

Абе четох... гледах ги и как стачкуват... и си взех билет с British 😄 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.