Прескочи до съдържание

Здравейте пътешественици:)


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен! Казвам се Ирина и повече от всичко обичам да пътувам. В  една далечна ученическа възраст ходех на летището да гледам самолетите как излитат и как се приземяват (тогава имаше открит балкон с директен поглед към пистите....) Е, оттогава ми е любовта към пътуванията.  Пътувала съм много и все още имам много да видя:) Обиколила съм почти цяла Европа, Балканите, Турция, Русия (когато беше СССР), САЩ, Индия, Шри Ланка, Тайланд.  Голямата ни тръпка сега, а  това е и отколешна моя мечта, е организирането на пътешествие до Сингапур и остров Бали + Ява. Така попаднах на вашия форум и реших, че просто не мога да подмина запознанството с хора от "моята порода". Ще се радвам да споделям с вас, както и да съм съпричастна с вашите преживявания.

  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Добре дошла на наистина точното място, Ирина! :)  Колкото до Сингапур Бали и Ява това беше любимото ми занимание в началото на изминалата година- организиране на пътешествие до тези прекрасни /поне за мен/ места

Връзка към коментар

Здравейте, Роже:) Изключително ми е приятно да се запознаем виртуално. Изчела съм ви всичките пътеписи - Респект!  и огромно Благодаря . Те са базата и опорните точки за организиране на нашето пътуване. Вече имаме купени билети за всички полети, както и резервирани хотели. Повтаряме вашето пътешествие почти точно като маршрут и като време -  от Сингапур летим към Бали и там за едно денонощие "ще прескочим" до Ява, не планираме спиране в Куала Лумпур, като тръгваме на 9 март. Предстои ни по-детайлно "разписване" на програмата по дни. Време има, а и желанието е огромно, така че се надявам да тръгнем поне толкова подготвени, колкото вие :) Учим се от най-добрите все пак :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.