Прескочи до съдържание

11 часа между полетите

Iceman

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте

имам 11часа между два полета на летището  на  Сан Франциско , кацам с 12:00 на обяд и излитам в 23:00 вечерта ,със сигурност ще изляза и ще се поразходя из града ,но кое наистина не трябва да се пропусне,какво може да се види за толкова кратко време ?

Много благодаря за помощта 🙂

Публикувано:

Най-вече задръстванията по магистрала 101...

Пиърите с морските лъвове, улица Ломбарт, трамваите по хълмовете.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Като се има предвид, че трябва да си по-рано на летището за втория полет, а и както Akair е споменал, с придвижването до там + трафик - остават доста по-малко от 11 часа. Не че е невъзможно де, но ще е тичане насам-натам само, за да се каже, че си видял нещо. Добре прецени плюсовете и недостатъците.

Публикувано:

Ако кацнеш в 12:00 и няма закъснения, няма да излезнеш от летището преди 12:30 - 12:45. Чакане на рейс, рейс до влака - 15-30 минути. После влак - около 45-60 минути. Става 14:00 - 14:30. В обратна посока отдели 2 часа за връщане в обратен ред + 2 часа да си по-рано на летището - трбва към 6:30 да приключиш с разглеждането. За 4 часа - само най-важните 2-3 неща.

Публикувано:

За трамваите не съм сигурен, че ще има време, когато ние ходихме доста се чакаше, по над час, но ще можеш да ги видиш. Евентуално може и Голдън Гейт да се види, но не съм сигурен транспорта до там как е, но може би няма да е нужен. При всички положения мисля, че трябва да слезеш на спирка Embracadero с BART-a, от там пешачката по крайбрежната до Fisherman's Wharf. 

Нещо ей такова в едната посока:

image.png

• Харесвам 1
Публикувано:

За трамваите, ако не искаш да чакаш с часове на опашката, не се качвай от първата/последната спирка. Там са големите опашки. На някоя от следващите спирки е вероятно да се качиш още на първи минал трамвай. Вярно, ще стоиш прав, но това е част от преживяването.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.