Goal & Boss Публикувано: 1 февруари, 2019 Публикувано: 1 февруари, 2019 Триумф на злата вест! Хиподил в ст Половината от цигарения дует пристига в София! Мъжката половина - Jonathan Bree. Новозеландец. Идва в началото на май в София на крака, за да изпее следните неща: Спойлер Спойлер Спойлер Дано в България му хареса и навие Принцесата също да дойде
Niceday Публикувано: 3 февруари, 2019 Публикувано: 3 февруари, 2019 Обичам да слушам/гледам тази пиеса от различни години, концерти и всеки път уж е същото, но не е... 2 1
Crazy Horse Публикувано: 3 февруари, 2019 Публикувано: 3 февруари, 2019 Тъй като съм на венесуелска вълна тези дни, ето и една красива венесуелска песен. Както са тръгнали нещата, догодина май ще стигна и до Венесуела.https://www.youtube.com/watch?v=Po7ay5QL_SA 1
Йосиф Милчов Публикувано: 4 февруари, 2019 Публикувано: 4 февруари, 2019 Още ме държи от концерта им в Лондон. 4
Goal & Boss Публикувано: 9 февруари, 2019 Автор Публикувано: 9 февруари, 2019 (редактирано) Днес става година, откак си отиде Nebojsa Glogovac. Страхотен пич, незабравим актьор. Редактирано 9 февруари, 2019 от Goal & Boss 2
Niceday Публикувано: 26 февруари, 2019 Публикувано: 26 февруари, 2019 Каквото и да кажа, все някой ще го е казал преди мен, за 52 години 🙂
Брани Публикувано: 26 февруари, 2019 Публикувано: 26 февруари, 2019 Отново е вдигнал левъли и левъли в сарказма 🙂 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега