Прескочи до съдържание

София - Рейкявик


Калоян

Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Отдавна си мечтаехме да отидем в Исландия, но все не намирахме дружки, с които да споделим пътуването и разходите. Случайно разбрахме, че наши приятели ще ходят и решихме да се присъединим. Те обаче са си взели билети по-раничко и естествено по-евтино, та ще се радваме ако помогнете да си намерим и ние на прилична цена! 🙂 

Най-добрата оферта, която успях да открия, е с Easyjet, които са с по-голям безплатен ръчен багаж от Wizz/Ryanair.

Опит с таблицата, блоговете, търсачките и т.н. готинийки за съжаление все още нямам.

 

ПП: Отбелязал съм и един куфар по-долу, тъй като обмисляме дали 2 раници ще са ни достатъчни.

Редактирано от Калоян
Връзка към коментар

Аз ходих преди 2 години мисля, 150 евро общо  за двама човека, пак с EasyJet и Ryaniar през Лондон. Пробвай варианти за намаляване на цената през другит сайтове. Две ранички за двама човека са достатъчни, напоследък с намаляване на размерите на багажа , виждам, че даже е по удобно с по малко багаж" Баба знае  две и двеста"л Ние пътувахме мисля ноември и си беше вече зима , носихме по два чифта шал, шапка и ръкавици. 

Връзка към коментар

На отиване има опция с Уиз като и двата полета са на 12 и са на подобни цени в момента. На връщане има вариант Рейкявик - Единбург (easyjet) + Единбург - София (Ryanair) - по-скъпо е от посоченото от теб, но ще има време и за кратка разходка из Единбург, да не е за лудо всичкия тоя път 🙂 

 

Търси в azair.eu. 

Връзка към коментар

Вижте това дали ви върши работа, 19£ за ритърн Лутън -Рейкявик с лилавите ,има дати и за май месец https://www.secretflying.com/posts/non-stop-from-london-uk-to-reykjavik-iceland-for-only-86-roundtrip/

Връзка към коментар

Благодаря на всички за инфото! 

 

В крайна сметка се спряхме на вариант София-Лондон-София с Wizz (само с една нощувка на отиване и без на връщане) и Лондон-Рейкявик-Лондон с Easyjet.

Излезе по 350лв на човек с един 20кг чекиран багаж, което предвид датите, с които сме обвързани, е "каквото-такова". 🙂

 

Къде ще ме посъветвате да отварям дискусии относно програма, рент а кар, нощувки и т.н.? Тук, в нова тема или във вече съществуващи такива? 

Връзка към коментар

Тук не е добра идея, влез в подфорум Европа>Исландия и там пусни нова тема , така ще помогнеш и на следващите четящи/интересуващи се.

Редактирано от stanislavpp
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.