stanimir Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 Това било 2011 ама на малкия ми екран не се виждаше толкова ясно. Някой се сетил баш сега да го пусне във фейса и се подведох Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 Ами то и 2013 ми отменяха полети заради снежна буря, при това март месец...като нищо януари ще ми е интересен. Ма кой съм аз да се оплаквам от екстра приключение Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 На тия цени и с визи - направо щастливци.... Връзка към коментар
Jubomara Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Току що съобщиха за грешката по Нова. Бързаци Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Току що съобщиха за грешката по Нова. Бързаци Не , днес имаше нова грешка която даваше супер ниски цени от около 10% спрямо нормалните. Който можал натоварил Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Много зависи какво мине по международния обмен, мисля българските медии пропуснаха грешката на Юнайтед, когато продаваха по 10 долара билети, сега публикуваха тази, която май беше доста по-ограничена, ама цъфна на всеки сайт Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 То май БГ медиите публикуват това, което им снесат световните агенции като Reuters, Интерфакс, Итар Тасс и т.н. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Разбира се , няма как да имат агенти във flyertalk и магеланци Плащат си за абонамент към световните агенции или БТА и така ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега