mvelikov Публикувано: 5 април, 2013 Сподели Публикувано: 5 април, 2013 Щерка ми заминава в Англия да учи, на 14 септември трябва да е в Нюкасъл. Летище София, Варна и Букурещ ми е долу горе на еднакво разстояние. Досега най-евтино едопосочен билет съм намерил за 190 еуро. Използвам www.swoodoo.com Може и до някой друг град и след това да се трансферира с влак. Благодаря предварително на отзовалите се. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 април, 2013 Сподели Публикувано: 5 април, 2013 (редактирано) ba.com - 161 евро, на теория може да падне и до 151, ако се намери сайт с по-ниска резервационна такса. кажи речи това е за сега. Малко е раничко мисля от сега да се купува билета, но от друга страна началото на учебната година е леко натоварено...никога не знаеш в каква посока ще мръднат билетите. easyjet и wizz до лондон и Манчестър също държат високи цени, така че не са алтернатива. Ако се решиш на този билет кажи за да поразровя за по-евтин сайт. Предполагам и сте мислили да се вземе двупосочен, ако дъщерята ще се връща покрай коледа Допълнение: отбелязания от мен билет изисква смяна на летища, може да е малко неудобно с куфара и ще е допълнителен разход за автобусчето... Редактирано 5 април, 2013 от Георги 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения