Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте планирам обиколка на Куба с 6 месечно бебе. Успях да намеря "прилични" ценово, директни полети от Париж  на отиване и  от Мадрид на връщане.

Полетите са 8 часа, което е поносимо и освен това ще си взема един два дни да разгледам Париж и Мадрид.

Отзивите за  тези авиокомпаний не е много ласково, но е сравнимо с Уиз и Раян - "you get what you pay ";).

Все пак някой има ли опит или информация да сподели?

Поздрави:

Ангел

Редактирано от Angel
Публикувано:

Летял съм с Corsair през 2011 или 2012 беше, доста отдавна. В Б747, само икономи. Нищо специално, но и нищо заслужаващо си псувните, персонал който говори само на френски, освен ако не помолиш, липса на индивидуални екрани, а един голям общ, на който пускат занимавки тип "скрита камера" и т.н. 

Ако полетите те уреждат ценово и са удобни, въобще недей да го мислиш, няма да ти е звездното изживяване в небето, ама и ти не за това си тръгнал 🙂

Публикувано: (редактирано)

Същото важи и за Евелоп. Два пъти сме пътували с тях, прилично се пътува, ама манджата, която се полага,миналата година, беше изключително гадна.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря за отговорите. Общо взето се припокриват с моите очаквания 🙂

Ние като цяло можем да изтърпим подобни неудобства, единственото което ме притеснява е бебето, защото предполагам ще е доста тясно в самолета. 

Поздрави:

Ангел

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Angel каза:

Благодаря за отговорите. Общо взето се припокриват с моите очаквания 🙂

Ние като цяло можем да изтърпим подобни неудобства, единственото което ме притеснява е бебето, защото предполагам ще е доста тясно в самолета. 

Поздрави:

Ангел

Ами, ние и двата пъти си купихме места XL,но ми се видя нормален самолетът.

Нито беше претъпкано, нито беше тясно. Но мултимедия няма.

И двете години, пътувахме през октомври. Сигурно и това е важно. 

Аз, кат една баба на няколко внука, да питам - малкият човек не е ли, още много ситен за такива пътешествия?

Еле пък, в онази част на света.

Само питам, де.

Публикувано:

Моят “принц” на 8 месеца пътува 12 часа в посока до Мауи и проспа 80% от полета, шума от двигателите + кърмене,  му действаха като неустоимо приспивателно, толкова много никога не беше спал . 

• Харесвам 4
Публикувано:
2 hours ago, AlexandraKo said:

Ами, ние и двата пъти си купихме места XL,но ми се видя нормален самолетът.

Нито беше претъпкано, нито беше тясно. Но мултимедия няма.

И двете години, пътувахме през октомври. Сигурно и това е важно. 

Аз, кат една баба на няколко внука, да питам - малкият човек не е ли, още много ситен за такива пътешествия?

Еле пък, в онази част на света.

Само питам, де.

Ами доста четохме и това ни отказа от Патагония и Австралия. Даже според колеги от форума много сме го изчакали 😉 Майтапа настрана за Куба отзивите по отношение на здравеопазване и сигурност са много добри.

• Харесвам 1
Публикувано:

Бебето съвсем няма да има проблем, то претенции за авиокомпания, храна, мултимедия и разстояние между седалките няма 🙂 Тези неща, които него го вълнуват са еднакви навсякъде 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 7 часа, Angel каза:

Дано да спи. Моята драма сега е дали да доплащаме за бебешко кошче и ХЛ места или ще успеем да го дондурим 10 часа на ръце.

На нас с Евелоп, местата бяха по 100 евро на място за двете посоки.

Това за XL , а може , за по 50евро, да си вземете двойна седалка. В средата не помня колко седалки имаше, но страничните редички са по 2 .

За бебето само питах:)))Не правя забележка, ама, нали съм си професионално изкривена, в здравословен  аспект са ми притесненията, по принцип. И за малки, и за големи.:)))

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.