Иван Попов Публикувано: 14 февруари, 2019 Публикувано: 14 февруари, 2019 (редактирано) Cheap flights from Paris to Santiago, Chile for only €339! За около 400 евро през Париж смятам, че е добър вариант! Може и по-евтино, но!... Travel dates: March to May & September to December 2019 Sample dates: 4-18 Mar, 12-26 Mar, 5-15 Apr, 3-13 May, 5-19 Sep, 3-17 Oct, Routing: Paris – Santiago de Chile – Paris За повече инфо тук. Редактирано 14 февруари, 2019 от Иван Попов добавяне 4 2
Nati Публикувано: 15 февруари, 2019 Публикувано: 15 февруари, 2019 Много, много благодаря. Взех си билети за октомври 😋😊 3
П.Кръстев Публикувано: 15 февруари, 2019 Публикувано: 15 февруари, 2019 Цената не включва чекиран багаж, нали така ?
Nati Публикувано: 15 февруари, 2019 Публикувано: 15 февруари, 2019 емиии пишеше, че е включено 1 куфар, 23 кг
П.Кръстев Публикувано: 15 февруари, 2019 Публикувано: 15 февруари, 2019 (редактирано) преди 9 минути , Nati каза: емиии пишеше, че е включено 1 куфар, 23 кг Хм... Проверих и за други дати, има същото съобщение. Не знам дали е възможно за конкретни дати през Октомври багажът да е включен. Редактирано 15 февруари, 2019 от П.Кръстев
Nati Публикувано: 15 февруари, 2019 Публикувано: 15 февруари, 2019 да и аз го видях това съобщение, но го взех през google flights, който ме прати на сайта на компанията, а там пише това: в google flights пише това: а в сайта на LATAM това: 3
mpetkov91 Публикувано: 16 февруари, 2019 Публикувано: 16 февруари, 2019 Здравейте, виждам че ЛАТАМ често имат оферти до Южна Америка, но винаги са през посредник. На техния сайт винаги са по 1000+ долара. До колко са сигурни тези посредници и как точно работи цялата схема? Благодаря!
Георги Публикувано: 18 февруари, 2019 Публикувано: 18 февруари, 2019 На 16.02.2019 г. в 20:13, mpetkov91 каза: Здравейте, виждам че ЛАТАМ често имат оферти до Южна Америка, но винаги са през посредник. На техния сайт винаги са по 1000+ долара. До колко са сигурни тези посредници и как точно работи цялата схема? Благодаря! Достатъчно сигурно. Имали сме дълги дискусии по въпроса, случвали са се проблеми в стил прехвърляне на топката между посредник и авиокомпания, но не е нещо масово. Все пак зависи и какви са ти точно притесненията (анулиран билет, източване на карта?), кой е посредника и каква е разликата в цената. 1
stanimir Публикувано: 18 февруари, 2019 Публикувано: 18 февруари, 2019 (редактирано) LATAM, а и други авиокомпании дават една цена в международната си версия и друга много по-ниска в локалната. През тези търсачки понякога излизат локалните цени и оттам идва объркването ти. Няма проблем, ако купиш полетите на ниските цени. Последните вече няколко месеца LATAM просто "счупиха" европейските АК с промоции и принудиха всички да намалят драстично цените към Южна Америка. Редактирано 18 февруари, 2019 от stanimir 5
Hadzhitodorovi Публикувано: 19 февруари, 2019 Публикувано: 19 февруари, 2019 преди 9 часа, stanimir каза: LATAM, а и други авиокомпании дават една цена в международната си версия и друга много по-ниска в локалната. ... като за въпросната по-ниска цена в локалната версия не изискват документ, че си жител на страната, в която летиш (както Avianca правят) - правилно ли разбирам? 1
neuromancer Публикувано: 19 февруари, 2019 Публикувано: 19 февруари, 2019 според мен цени за резиденти има само за вътрешни полети, не международни, и то ако се взимат самостоятелно ако имаш на един билет вътрешни и международни всичко си е начислено отделно тази промоция (LATAM до Ю.Америка) съм виждал и директно от авиокомпанията, има даже няколко теми тук, често се появява 2
П.Кръстев Публикувано: 19 февруари, 2019 Публикувано: 19 февруари, 2019 (редактирано) Аз билета го взех от френската версия на сайта, като си въведох номер на паспорт и държава, от която е издаден. Няма проблем. Редактирано 19 февруари, 2019 от П.Кръстев 2
stanimir Публикувано: 19 февруари, 2019 Публикувано: 19 февруари, 2019 Така е , за вътрешни полети е. Специално за Чили полети на LATAM може да се купуват от чилийския сайт, не се иска да си резидент. Оказа се, че и полет на Aerolineas, който уж е само за резиденти и купен през eDreams ми мина безпроблено. Реших, че и да има проблем най-много да ме накарат да доплатя, но на чек-ин никой нищо не ме попита. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега