Прескочи до съдържание

Sydney - Cairns - Auckland - Sydney

Препоръчани мнения

Търся билети Sydney - Cairns - Auckland - Sydney през август, май ще се наложи да ги купувам поотеделно... Приоритет са полети нон-стоп, особено Cairns - Auckland, което прави нещата сложни (видях само на Air New Zealand). Идеалното време на тръгване е късно сутрин (цялото пътуване ще е изморително, та колкото може да им е по-лесно на децата, пък и да имаме време да върнем колите под наем). Ако някой има съвет, ще съм много благодарна! 

Връзка към коментар

Ами...там авиокомпаниите не са много, така че можеш и на ръка да ги изръшкаш. Особено след като трябва да са директни полети. Qantas, Jetstar, Virgin Australia, Tiger Airways, Air New Zealand и май това е. За съжаление нямам никакви идеи как е динамиката на цените, дали задължително трябва да се купува много по-рано или с оглед на зимния период може и да падат...но тъй като сте с фиксирани дати и условия, това доста ви връзва ръцете. Общо взето каквото ви предложат трябва да го вземете и така. 

Връзка към коментар

$550 ми звучи ок. По принцип най-евтините вариенти до Окланд са около $350 двупосочен, до Кейрнс са $180 двупосочен. Вероятно трябва да се избегне билета Кейрнс-Окланд и да се смени през Бризбън. Може да си оставите 1 ден да разгледате и там. Имайте предвид че това са цени без багажи и ядене

Връзка към коментар

няма нужда чак на ръка

пускаш google flights (google.com/flights) и той си търси всички, дава цени за близки дати, следи за промяна...

или някоя друга търсачка

трикове няма да покаже, ама трикове за там и аз не знам 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.