ivapal Публикувано: 19 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2019 Здравейте, на някой да му се ръкомаха от София до Букурещ на 1ви март ? на 2 март имам полет към Аман Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 19 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2019 По-рано имаше сайт за стопаджии,но май вече няма. Тука повече се пътува със самолет. Аз трябваше след 20 минути да летя от Букурещ до Италия,но се отказах ,защото не ми се седи 23 часа на връщане в Шарлероа.🙂 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 19 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2019 преди 5 минути , dimitrov6 каза: Тука повече се пътува със самолет. 🙂 И с коли,кораби,железници,балони и какво ли още не!😉 По въпроса на @ivapal .....вариант е някой по същото време да има полет от Букурещ и евентуално да споделите транспорта до там а и съответно разходите. В това студено време да пътуваш на автостоп не е най приятното преживяване,особено ако стопа не върви! Помисли за други варианти.Билетите на автобусите не са много скъпи,а и все пак ще гониш полет,така че имай си едно наум. 1 Връзка към коментар
ivapal Публикувано: 25 юли, 2019 Автор Сподели Публикувано: 25 юли, 2019 krasen_denev - Със стопа стигам по -бързо отколколкото с друг начин. в случая се връщах през София , а не пак през Букурещ , затова трябваше или на стоп , или някой да ми прибере колата в Пловдив В крайна сметка си оставих колата в София, оттам споделено пътуване до Русе, от там стоп до Букурещ. И да беше интересно, защото GPS ме обурка и слезнах от първата кола след границата по тъмно , и отидох на грешно кръстовище. Всъщност се оказа ,че колата ,от която съм слезнала , минава през Букурещ...така че по тъмно махах в Румъния на десетина км от границата ..Бях с пътна чанта с колелца и с цялата тая емоция ,че замръквам в цигански квартал на Румъния , въобще не чуствах студ , даже прегрявах :))). В крайна сметка стигнах Букурещ и хоста ми от CS там , и ми беше поредния як спомен от пътуване. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега