Прескочи до съдържание

1март автостоп до Букурещ

ivapal

Препоръчани мнения

По-рано имаше сайт за стопаджии,но май вече няма.

Тука повече се пътува със самолет.

Аз трябваше след 20 минути да летя от Букурещ до Италия,но се отказах ,защото не ми се седи 23 часа на връщане в Шарлероа.🙂

Връзка към коментар
преди 5 минути , dimitrov6 каза:

Тука повече се пътува със самолет.
🙂

И с коли,кораби,железници,балони и какво ли още не!😉

По въпроса на @ivapal .....вариант е някой по същото време да има полет от Букурещ и евентуално да споделите транспорта до там а и съответно разходите. В това студено време да пътуваш на автостоп не е най приятното преживяване,особено ако стопа не върви! Помисли за други варианти.Билетите на автобусите не са много скъпи,а и все пак ще гониш полет,така че имай си едно наум.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 5 месеца по-късно ...

krasen_denev - Със стопа  стигам по -бързо отколколкото с друг начин. в случая се връщах през София , а не пак през Букурещ , затова трябваше или на стоп , или някой да ми прибере колата в Пловдив

В крайна сметка си оставих колата в София, оттам споделено пътуване до Русе, от там стоп до Букурещ.

И да беше интересно, защото GPS ме обурка и слезнах от първата кола след границата по тъмно , и отидох на грешно кръстовище. Всъщност се оказа ,че колата ,от която съм слезнала , минава през Букурещ...така че по тъмно махах в Румъния на десетина км от границата ..Бях с пътна чанта с колелца и с цялата тая емоция ,че замръквам в цигански квартал на Румъния  , въобще не чуствах студ , даже прегрявах :))). В крайна сметка стигнах Букурещ и хоста ми от CS там , и ми беше поредния як спомен от пътуване.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.