rik4o Публикувано: 19 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2019 (редактирано) Тема за един от най-големите магазини за онлайн търговия, за проблеми, въпроси, препоръки и дискусии. Моят въпрос се отнася до мобилното приложение. Отскоро ползвам андроид приложението на eBay. Имам регистриран акаунт и в ebay.com, и в ebay.co.uk. Това наистина ли са два отделни акаунта? Проблемът е, че не мога да превключвам от единия към другия в мобилното приложение. В момента правя поръчка на няколко стоки от единия, а искам да добавя стока от другия сайт. Това възможно ли е в приложението? А и по принцип? Направих запитване до търговеца как да обединя двете поръчки, тъй като стоките са все от него, но едната липсва в единия сайт. И май нещо не се разбрахме и не получих отговор. Дали пък ако поръчам отделно липсващата стока, те няма да дойдат заедно? Редактирано 19 февруари, 2019 от rik4o 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 20 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2019 (редактирано) Търговецът трябва изрично да е качил продукта в съответната платформа (de, fr, co.uk, es, com, au и т.н.), не се появява навсякъде по подразбиране, само защото е ebay. Дали ще дойдат заедно, вероятно не. Редактирано 20 февруари, 2019 от Sju 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 Някой може ли да ми обясни как да спра динамичното превалутиране в ebay.co.uk? Въпреки, че уж избрах да не ми ползва техния курс в последствие видях, че все пак са минали през дърварския курс на paypal? Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 На 4.08.2019 г. в 13:20, Jorro каза: Някой може ли да ми обясни как да спра динамичното превалутиране в ebay.co.uk? Въпреки, че уж избрах да не ми ползва техния курс в последствие видях, че все пак са минали през дърварския курс на paypal? Аз всеки път преди плащане проверявам и сменям превалутирането на самата карта. За съжаление така и не открих как да го направя това нещо за постоянно. Преди имаше настройка в paypal, но вече май няма такава възможност или поне аз не можах да я открия. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега