Алекс Андреев Публикувано: 22 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2019 (редактирано) Привет на всички пътешественици, По принцип трябва да стигна до Сент Етиен. Много ми се иска престоя да е 2 до 3 дни максимум / т.е 1 или 2 нощувки макс/. Навръщане ми се иска да летя или от Лион или от Женева, защото останалите ми идват доста далечко. Търси се оптимална цена/път. За директен почти се отчаях (с изключение може би на датите в началото на април). Склонен съм и на прекачване. заминаване - всяка една дата без периода 15.03-01.04 връщане - всяка една дата, като може да застъпя с ден-два горепосочения период. Ще пътувам сам и ще имам само ръчен багаж. Налични карти - Visa Electron / фирмена, за да мога да си/, като имам и лична MC debit. Благодаря предварително на всички отзовали се ! Редактирано 22 февруари, 2019 от Алекс Андреев Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2019 Полетите на Уиз до Женева с дълъг престой ли ти идват? Може да вкараш и Базел в уравнението предполагам, по-далечко е, но имат полети събота и вторник, може да ги застъпиш с женевските. Грубо като гледам цените има на около и под 100лв на отсечка, така че едва ли ще намериш нещо по-евтино с прекачване. Имаш варианти все пак от Лион, с едно прекачване с достатъчно буфер: Потърси в azair.eu за повече резултати. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения