Eva eva Публикувано: 28 февруари, 2019 Публикувано: 28 февруари, 2019 Здравейте! Имате ли планове за морска почивка? Какви? 🙂 Събирам идейки 🙂 Оглеждам се за варианти за началото на юли или септември. Разигравам варианти през azair. Засега обмислям Майорка (с ryan с прекачване), Крит (с ryan директен) или Малага (с wizz, директен). Разбира се, търсенето тепърва започва 🙂 Благодаря предварително за включванията и идеите.
Георги Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Малага не бих избрал за морска почивка, по-скоро за по-активна андалусийска обиколка. Няма да се намесвам по другите точки, че нямам личен опит, но от предложенията ти бих избрал Крит. Може и Кипър. Все пак и да напишеш какво търсиш в почивката - мързелуване и неизлизане от хотела и басейна, плажове, храна, цени, деца, без деца и т.н. 🙂 2
bad kid Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Бих избрал Крит заради директния полет, миналата година бях през юли само че в източната част, не беше претъпкано с народ и жегите бяха доста поносими.. На Майорка е фраш юли 2
Гост Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 преди 10 минути , Георги каза: Малага не бих избрал за морска почивка, по-скоро за по-активна андалусийска обиколка. 🙂 Дамата вероятно се е насочила към Costa del Sol - много хубав плаж, признавам, но където все едно си в Англия 🙂 На 28.02.2019 г. в 12:15, Eva eva каза: Засега обмислям Майорка (с ryan с прекачване) @Eva eva Аз нямам голям опит с морските почивки, но Майорка ми е фаворит...
Аmélie Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Аз бих избрала Крит. Има спокойствие, има хубава храна, плажове, забележителности, уединение, претъпкани места, каквото искате. 2
sasho_n2 Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Ние обмисляме един Пелопонес в началото на Септември...Вероятно с автомобил ще се пътува...колебаем се за настаняване, къде на потърсим - Githio и района или Stoupa и района... 1
lesy Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Морска почивка свързвам основно с Гърция. Пробвала съм тук-там, но се отказах. Лазурно море, добра храна, спокойствие. Надявам се и ние да направим Крит септември. 2
Eva eva Публикувано: 5 март, 2019 Автор Публикувано: 5 март, 2019 1 hour ago, Георги said: Все пак и да напишеш какво търсиш в почивката - мързелуване и неизлизане от хотела и басейна, плажове, храна, цени, деца, без деца и т.н. 🙂 Никаква идея нямам 🙂 Аз обичам по-активна почивка /примерно всеки ден нов град хахахаааа/, докато мъжът ми ако може да седне някъде, да гледа морето и да не мърда 🙂 Дори не знам дали и дребния тийн ще идва с нас, май вече не сме забавни 😞
Kamen Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 Преди 1 час, bad kid каза: Бих избрал Крит заради директния полет, миналата година бях през юли само че в източната част, не беше претъпкано с народ и жегите бяха доста поносими.. Може ли да се разчита на общественият транспорт в Крит? Иначе по темата - две седмици август в Крит. Директният полет, ниските цени за топ сезон. 1
Asya Assenova Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 (редактирано) преди 31 минути , Kamen каза: Може ли да се разчита на общественият транспорт в Крит? Иначе по темата - две седмици август в Крит. Директният полет, ниските цени за топ сезон. Да, може.Много добе е уреден. На 28.02.2019 г. в 14:15, Eva eva каза: Здравейте! Имате ли планове за морска почивка? Какви? 🙂 Събирам идейки 🙂 Оглеждам се за варианти за началото на юли или септември. Разигравам варианти през azair. Засега обмислям Майорка (с ryan с прекачване), Крит (с ryan директен) или Малага (с wizz, директен). Разбира се, търсенето тепърва започва 🙂 Благодаря предварително за включванията и идеите. Още един глас за Крит.Препоръчвам. Ретимно или Ханя и оттам да обикаляте, ако искате. Началото на септември е чудесно. Редактирано 5 март, 2019 от Asya Assenova 2
Аmélie Публикувано: 5 март, 2019 Публикувано: 5 март, 2019 За обществения транспорт не знам, ние бяхме с кола под наем. За две седмици ни излеза 400 лв и около 100 за гориво, а навъртяхме над 1000 километра. Сменихме доста настанявания, обиколихме една камара плажове... Писала съм из критската тема. Мъжът ми предлагаше и тази година да ходим там, но съм му измислила друго 😄 1
deyan Публикувано: 2 април, 2019 Публикувано: 2 април, 2019 Ако може и аз да се включа с един въпрос в темата: Непоносима ли е жегата в Крит през месец август или е ОК? Четох интеренет данните, но има значение как се чувства. Ако някой ходил по това време може да каже? Вероятно за Самария няма да става, но пък иначе ...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега