Динко Господинов Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 Здравейте предстои ни да пътуване с катарците за Малдивите. Знаете ли дали има при носенето на iPhone и iPad в ръченик багаж на борда на самолета? Въпроса ми възниква от описанието за "Превоз на „интелигентни устройства” в багажа" , "Интелигентните устройства, превозвани като багаж и с вградена постоянна (която не се сваля) литиева батерия не са разрешени за превоз в ръчен или регистриран багаж." .. а аз мисля д а нося и MacBook Air в ръчния багаж които също е с вградена батерия.
liliya Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 Преди 1 час, Динко Господинов каза: Здравейте предстои ни да пътуване с катарците за Малдивите. Знаете ли дали има при носенето на iPhone и iPad в ръченик багаж на борда на самолета? Въпроса ми възниква от описанието за "Превоз на „интелигентни устройства” в багажа" , "Интелигентните устройства, превозвани като багаж и с вградена постоянна (която не се сваля) литиева батерия не са разрешени за превоз в ръчен или регистриран багаж." .. а аз мисля д а нося и MacBook Air в ръчния багаж които също е с вградена батерия. За iPhone няма ограничение. Болшинството пътуват с такива телефони. Има забрана за носене в ръчния багаж само на преносими батерии. За вградена батерия не би трябвало да има проблем. Не пише изрично , че са забранени лаптопите. Защо не звъннеш в офиса в София на катарците.
Adventurer Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 Има си и част "Предмети, разрешени за превоз при определени условия" на страницата им.
Adventurer Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 Това се има предвид под "Smart baggage" https://www.lifewire.com/smart-luggage-4156871
Erin Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 Февруари летяхме с катарците четири пъти, бях с приятелка и носехме три IPhone, един IPad и две преносими батерии нямахме абсолютно никакви проблеми по летищата.
cybersimo Публикувано: 3 март, 2019 Публикувано: 3 март, 2019 преди 7 часа, Динко Господинов каза: Здравейте предстои ни да пътуване с катарците за Малдивите. Знаете ли дали има при носенето на iPhone и iPad в ръченик багаж на борда на самолета? Въпроса ми възниква от описанието за "Превоз на „интелигентни устройства” в багажа" , "Интелигентните устройства, превозвани като багаж и с вградена постоянна (която не се сваля) литиева батерия не са разрешени за превоз в ръчен или регистриран багаж." .. а аз мисля д а нося и MacBook Air в ръчния багаж които също е с вградена батерия. Аз съм носил многократно iPhone, iPad и macbook Pro с вградена батерия - никакъв проблем не е имало.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега