Suunto Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 (редактирано) Здравейте! Не знам дали това е правилния раздел, но съм на път и имам сериозен проблем. Снощи спах на хостел за първи път, който обаче явно ще помня дълго. Напълно забравих, че през Hostelworld се плаща само част от сумата и днес се изнесох, без да платя останалото... Цялата сума за нощувката беше 13 евро, така че не става въпрос за много пари, ако това е от значение. Става за хостел в Копенхаген, а вече съм в Малмьо, така че няма как да се върна. Проблемът е, че картата ми май е блокирана, тъй като не мога да плащам с нея от днес на обяд. Още по-големият проблем е, че разчитах на нея за плащанията в Швеция и нямам кеш. Някой изпадал ли е в подобна ситуация и знае ли колко време ще е блокирана? Поздрави! Редактирано 5 март, 2019 от Suunto Връзка към коментар
funny Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 преди 7 минути , Suunto каза: Здравейте! Не знам дали това е правилния раздел, но съм на път и имам сериозен проблем. Снощи спах на хостел за първи път, който обаче явно ще помня дълго. Напълно забравих, че през Hostelworld се плаща само част от сумата и днес се изнесох, без да платя останалото... Цялата сума за нощувката беше 13 евро, така че не става въпрос за много пари, ако това е от значение. Става за хостел в Копенхаген, а вече съм в Малмьо, така че няма как да се върна. Проблемът е, че картата ми май е блокирана, тъй като не мога да плащам с нея от днес на обяд. Още по-големият проблем е, че разчитах на нея за плащанията в Швеция и нямам кеш. Някой изпадал ли е в подобна ситуация и знае ли колко време ще е блокирана? Поздрави! Звънни на банката ти и ще ти кажат какви са ти възможностите за разблокиране Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 5 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Сега проверих... Всичко съм си платил... Интересно защо не ми работи картата. Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Възможно е банката да е блокирала картата от съображения за сигурност /напр. ако не си предупредил, че ще я ползваш в чужбина и по тази причина транзакцията им се е сторила съмнителна/. Най-добре им се обади. 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 5 март, 2019 Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Изпаднах в същата ситуация оня ден. Оказа се, че по погрешка са ми блокирали картата от банката. Разбрах го след като не успях да платя и се обадих на кол център. Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 5 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 5 март, 2019 Пробвах в Швеция и станаха нещата. Фалшива тревога. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега