Lorette Публикувано: 1 септември, 2019 Сподели Публикувано: 1 септември, 2019 На 24.07.2019 г. в 9:51, MayaS каза: Пътеписа за Иран още не е готов, но снимките са и споделям с вас събитието в клуба на пътешественика, на което 3-мата ще разкажем за пътуването. https://travellersclub.bg/event/mnogocvetniat-iran-na-gosti-na-surdechnite-hora/ Аз съм от Русе. Къде е този клуб на пътешественика? Много искам да дойда, а още повече да отида в Иран. Сама съм , не знам английски, а и всички приятели се опитват да ме откажат. Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 1 септември, 2019 Сподели Публикувано: 1 септември, 2019 преди 2 часа, Lorette каза: Аз съм от Русе. Къде е този клуб на пътешественика? Много искам да дойда, а още повече да отида в Иран. Сама съм , не знам английски, а и всички приятели се опитват да ме откажат. В София се намира -> клик 1 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 1 септември, 2019 Сподели Публикувано: 1 септември, 2019 преди 42 минути , Граф Вронски каза: В София се намира -> клик Утре ще има разказ по моята част. Жалко, че не съм в София, можех и аз да добавя нещичко. Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 2 септември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 2 септември, 2019 On 9/1/2019 at 4:39 AM, Lorette said: С коя авиокомпания пътувахте? Къде прикачвахте? Аз взех билети от Atlasglobal, но може да дебнеш и Pegasus. С полет от Истанбул. 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 2 септември, 2019 Сподели Публикувано: 2 септември, 2019 Едно от момичетата в нашата група си купи билет с Аерофлот, директен от София, проверете и този вариант. 1 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2022 На 14.03.2019 г. в 10:33, MayaS каза: 23.04 вт. Цветните планини при Hormak, Може ли малко пояснения къде са точно? Аз в Иран цветни планини намирам до Табриз и на остров Хормуз само. Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 22 февруари, 2022 Автор Сподели Публикувано: 22 февруари, 2022 преди 59 минути , Боян Димитров каза: Може ли малко пояснения къде са точно? Аз в Иран цветни планини намирам до Табриз и на остров Хормуз само. Това е от ляво на пътя от Керман към Бам. Ние до там така и не стигнахме, защото не ни стигна времето и променяхме програмата динамично. 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2022 преди 33 минути , MayaS каза: Това е от ляво на пътя от Керман към Бам. Ние до там така и не стигнахме, защото не ни стигна времето и променяхме програмата динамично. И аз това намерих, но не ми излизат някакви шарени фотографии. Тези 2 места, които посочих обаче са чуденсо нашарени, макар че и двете изискват доста време. Любопитно до пустинята стигнахте ли изобщо? Има ли го още езерото от наводненията 2019? Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 22 февруари, 2022 Автор Сподели Публикувано: 22 февруари, 2022 преди 4 минути , Боян Димитров каза: И аз това намерих, но не ми излизат някакви шарени фотографии. Тези 2 места, които посочих обаче са чуденсо нашарени, макар че и двете изискват доста време. Любопитно до пустинята стигнахте ли изобщо? Има ли го още езерото от наводненията 2019? Предполагам първо съм открила някъде информация и после съм гледала снимки ли карти ли, ама то склерозата на никого не прощава 🙂 . Да до пустинята стигнахме И бяхме там 2 дни. Езеро не видяхме, но имахме невероятен късмет, защото пороите и водите са били до предния ден преди пристигането ни и достъпа до пустинята е бил отрязан. Виж и албумите ми в галерията там са снимки от местата на които успяхме да отидем ( Многоцветният Иран ......) 1 Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 23 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2022 преди 22 часа, MayaS каза: Това е от ляво на пътя от Керман към Бам. Ние до там така и не стигнахме, защото не ни стигна времето и променяхме програмата динамично. Ние стигнахме до Hormak, и от там по пътя към пустинята. Той минава през планини, но не бяха чак толкова атрактивни, колкото тези до Табриз. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега