Прескочи до съдържание

Изложба


Препоръчани мнения

Братя и сестри, драги магеланци и родолюбци,

 

от известно време ми се върти една идея да организираме изложба. Ако всеки избере най-добрите си снимки от най-екзотичните пътешествия, принтираме ги и ги изложим в някоя галерия, може да се получи доста добър резултат. Така ще имаме още един повод да се срещнем, всеки да разкаже историята около дадената снимка, а и да поканим приятели на гала коктейл, в който ние бихме били организатори :)

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Доста амбициозно! Аз лично нямам с какво толкова да се похваля, но идеята ми харесва :) Подобно начинание изисква разбира се, много стройна организация, но ако се получи ще е страхотно :)

Връзка към коментар

Ами...ще си иска сериозни финанси и връзки с галерии, май по-скоро индивидуално всеки да се оправя :)

 

Друго, което можем да направим е някакви игри - снимка на месеца, на седмицата и т.н. Победителя може да печели иконка под профила или пък някакъв тип услуга или сувенирче от някой, знам ли, фантазия да има :) За съжаление просто нямам физическото време да го помисля и това, но ако някой е навит сериозно да се замисли, да изчисти някакви недостатъци и да се наеме с организацията съм готов да помогна технически :)

Връзка към коментар

Това за игрите звучи интересно.

Може по жребий, всяка седмица една държава, качваме снимките, гласуваме с анкета или с 'харесвам' и накрая еди коя си снимка става официлната снимка на Магеланци за Гватемала да речем и така постепенно ще минем през всички страни.

Лошото е, когато никой не е ходил там, тогава явно ще трябва да я пропускаме, но може да се започне от по масови държави.

Друг вариант е примерно снимка на северното сияние или на Айфеловата кула или на лъв или на ....

Връзка към коментар

Идеята на Петко е много добра. В София има много места, в които да се направи такава изложба. Трябва да се помисли и за обиколки в други градове. Пловдив успешно ще поеме щафета, във Враца имаме стабилно присъствие, за Велинград да не говорим и проч. и проч.

 

Така че в един средносрочен план трябва да се направи. Това ще бъде още един добър начин за популяризиране дейността на "магеланци.ком".

 

Даже и аз идвам на такава изложба.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.