Alexander Публикувано: 28 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 28 март, 2019 Понякога се чудя как изобщо функционират големите фирми... След 3 седмици мотане, се оказа, че изведнъж почти няма варианти за 5 билета. Почти всичко което бях планувал отпадна и сега само се боря полетите да не са със супер късно кацане в Болоня и много ранно излитане на връщане, понеже точно такива предложиха. За нормални часове на кацане и излитане цените са около 500 евро с багаж, та май ще бия всикчи рекорди за дестинация като Болоня. Ако все още има места утре ще взимаме с ранното кацане в Болоня и с 7 часовата дупка във Фракнфурт на връщане. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 29 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) Взеха билети. Не знам за хвалба или за плач е, но вероятно съм единствения, който ще пътува в икономична класа, на цена по-висока от бизнес класа! За връщането бизнес класа беше с 20лв по-евтина, но разбира се са купили икономичната.. На последния ред! Сега видях, че на първия ред икономичната е с над 200лв по-скъпа от бизнеса за един и същи полет, тея са луди наистина ... Редактирано 29 март, 2019 от Alexander 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Е, при тия цени имаш шанс да те ъпгрейднат безплатно от авиокомпанията. А сравнението не е толкова просто, защото обикновено тези билети в икономична са fully fexible, a в бизнес не са. Връзка към коментар
Препоръчани мнения