Прескочи до съдържание

Предложение за нов подфорум


Препоръчани мнения

https://magelanci.com/forums/forum/28-резервации-транспорт-практически-въпроси-и-отговори/

 

Предлагам тук наред с подфорумите за въздушен, железопътен, морски транспорт, коли под наем и т.н. да се появи още един - Градски транспорт. В него, както става ясно от заглавието му, ще се трупа информация, свързана с транспортните схеми и системи на градовете по света, превозните документи, начините на таксуване и плащане, полезни онлайн и офлайн инструменти и така нататък.

Ето, аз сега се чудя къде да пусна новината, че ако някой потребител на софийската MPass си регистрира картата Mastercard като платежно средство в профила, ще получи бонус - следващата му дневна или нощна карта ще е безплатна.

  • Харесвам 15
Връзка към коментар

Идеята не е лоша, но според мен точното и място е в съответените дестинационни форуми. Едва ли има смисъл да трупаме накуп спецификите на София, Лондон, Рим и т.н. За това е по-добре по-скоро такива теми да си стоят в съответния раздел, където пътуващите за тази дестинация могат да ги намерят. Ето например темата за Холандия, имаме и други подобни из форума, не се сещам на прима виста. 

 

А ако няма подходяща тема, просто отваряш нова, в случая в подфорум България 🙂

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.