Дидко Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 (редактирано) Здравейте колеги, престои ми въпросното пътуване със закупени билети за дати 29.03 - 01.04. Полети на Раян, с купен приоритет и места за 2 възрастни и 1 дете (10г.) Ситуацията е такава, че детето няма да може да пътува и ми отпада екскурзията, която бях планирал. Проиграх вариант със смяна на датите за друг път примерно, но цената, в който и да е случай е просто доста висока! Склонен съм разделя с някой разходите за пътуването, пък ще променя имената за моя сметка, ако някой се навие за тези дати. Полетите не са чекирани още! Моля за съвет, в тази ситуация, ако някой е правил промяна на дати и дали си заслужава? Редактирано 15 март, 2019 от Дидко Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 преди 2 часа, Дидко каза: пък ще променя имената за моя сметка Това сериозно ли е? Днес не е 1ви април. Връзка към коментар
Дидко Публикувано: 15 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 март, 2019 В момента, epetkov каза: Това сериозно ли е? Днес не е 1ви април. Да, напълно сериозно е! Налага ми се да го отложа това пътуване за съжаление! Приятен е повода затова, но уви! Промяната на датите на полетите е другото, което мога да направя, но не виждам кой знае каква изгода чисто ценово! Затова моля за съвет какво да направя! Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 преди 11 минути , Дидко каза: Да, напълно сериозно е! Вие, изглежда напълно сериозно не разбрахте иронията ми. Таксата за смяна на име е 115 евро! преди 12 минути , Дидко каза: Затова моля за съвет какво да направя! За съжаление, нищо не може да се направи. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 таксата е на човек на посока по-добре си смени датите с нещо напред, да не доплащаш чак толкова много и виж дали все пак смяната не е по-скъпа от нови билети най-вероятно просто да не летиш е най-смислено Връзка към коментар
Дидко Публикувано: 15 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 март, 2019 В момента, epetkov каза: Вие, изглежда напълно сериозно не разбрахте иронията ми. Таксата за смяна на име е 115 евро! Не знаех, че е толкова много!!! Никога не ми се е налагало! Значи или прежалвам полета или сменям, ама то със смяната излиза на моменти по-скъпо! Май да не летя... В момента, neuromancer каза: таксата е на човек на посока по-добре си смени датите с нещо напред, да не доплащаш чак толкова много и виж дали все пак смяната не е по-скъпа от нови билети най-вероятно просто да не летиш е най-смислено Тъмбс ъп! Връзка към коментар
Препоръчани мнения