Прескочи до съдържание

Израел

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте на 19.03 ми предстои пътуване до Ейлат. Ще стоим 3 дена след това взимаме рент а кар и ще посетим Мъртво море, Тел Авив, Йерусалим и река Йордан. Ако някой е бил ще съм му много благодарен ако ми даде някакви съвети и препоръки? Интересува ме дали времето в Ейлат и Тел Авив е подходящо за море? Благодаря предварително 

Публикувано:

Ние бяхме в Ейлат в средата на декември през 2017г. и всеки ден ходихме на плаж.Водата беше точно 21 градуса.В Тел Авив предполагам,че няма да става за къпане.Ние направихме същия тур с рент-а -кар,но наопаки Тел Авив-Ейлат-Йерусалим-Тел Авив.Пътя през пустинята е много интересен.Цените на горивото са горе-долу еднакви,за предпочитане е да се плаща кеш,понеже с карта ти блокират 180 шекела,независимо за колко сипваш,а ги отблокираха след 10 дни.Има и някаква пътна такса,на мен ми дръпнаха 30 лв.,месец след като се прибрах.Летището в Ейлат е в центъра на курорта,много странна история.На Мъртво море плажовете са с различна цена,вие сте с кола,така,че си изберете някой по-евтин.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.