Прескочи до съдържание

2 дни на ски в Банско

marmar

Препоръчани мнения

Защо ще си причините Банско . Отидете на Боровец или Пампорово .  Ако е за каране на ски това е може би най тъпото място у нас .  Минали години опашката от 2 часа на кабинката долу се избягваше с качване с колата горе до Бъндеришка поляна или  Шилигарника .

Тази година ако не отидеш рано сутринта и там вече няма места за паркиране въпреки платения паркинг от 12 лв . Най високите цени на картите . Да не говорим за спирането на лифтовете уж заради вятър или въобще когато си решат при ясно и слънчево време .  Представете си каква тъпканица става на работещите .

Където и с когото и да се качите на Банско , Боровец или Пампорово  избягвайте събота и неделя на всяка цена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам вторник до четвъртък свободни, така че няма да е през уикенда. А пък по принцип не съм ходил на нито един от зимните ни курорти и незнам как са нещата. Аз по принцип съм родом от Габрово и ние си имаме Узана, само там съм ходил 🙂

Връзка към коментар
On 3/15/2019 at 9:06 PM, ivooo said:

Защо ще си причините Банско . Отидете на Боровец или Пампорово .  Ако е за каране на ски това е може би най тъпото място у нас .  Минали години опашката от 2 часа на кабинката долу се избягваше с качване с колата горе до Бъндеришка поляна или  Шилигарника .

Тази година ако не отидеш рано сутринта и там вече няма места за паркиране въпреки платения паркинг от 12 лв . Най високите цени на картите . Да не говорим за спирането на лифтовете уж заради вятър или въобще когато си решат при ясно и слънчево време .  Представете си каква тъпканица става на работещите .

Където и с когото и да се качите на Банско , Боровец или Пампорово  избягвайте събота и неделя на всяка цена.

Като условия за ски, Банско е номер 1.

Повечето неща просто не са верни - отиваш в 8, 8:10 и не чакаш на опашка.

Това за лифтовете е пълна глупост-спират ги само когато има защо.

Че Банско не е цвете не е, но чак толкова зле не е. 

Освен това тази година като цяло има сериозен спад на туристите, а след края на февруари по принцип си е спокойно като цяло.

Редактирано от Ou7law
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

12 дена след последния пост. На Боровец и Банско почти няма хора. На Боровец ставаше за каране миналата седмица само сутрин. След това е за плуване 😊. До обяд картата е 38 лв. За цял ден 48. 

В момента на Банско е прекрасно. Хората са по малко от персонала и инструктурите.  Пистите са перфектни и условията са най добри за момента у нас ( което не го издига в личната ми класация 3 от 3 възможни ). За момента е добър избор. Сутрешна карта няма. За цял ден е намалена на 52 лв. 

IMG_20190329_093350_1.thumb.jpg.e0ffbb1b3f2753926e83d7b2d7764d7f.jpgIMG_20190328_144341.thumb.jpg.5153c66c4824c5fa55a800ef00e41d7c.jpg

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.