Happy_Traveler Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 Скучайно ми попадна една оферта на Узбекските авиолинии, та се запалих и реших да посетя Узбекистан за 1 седмица. Обаче нещо не се справям с билета. В техният сайт не ми дава цени под 200 долара на посока, а в Скайскенер излизат хубави опции, но не знам кой сайт да ползвам, излизат доста странни разлики. Освен това като кликна на еднопосочен, цената намалява, а става по-скъпа на двупосочен, което съвсем ме обърква. Ето това ми излиза. Помогнете! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 Малко се изгубих в твоите screenshots 🙂 Ето моето предложение. Сигурно може и по-добре, но и така бива. Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 17 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 17 март, 2019 (редактирано) Мерси, а този сайт Travelgenio ползвала ли си го, може ли да му се вярва? Като кликам върху тях и симулирам закупуване - и все им се променят стойностите... Редактирано 17 март, 2019 от Happy_Traveler Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 В момента, Happy_Traveler каза: Мерси, а този сайт Travelgenio ползвала ли си го, може ли да му се вярва? Като кликан върху тях и симулирам закупуване - и все им се променят стойностите... Резервирала съм, да. Може. НО - трябва да си следиш полетите, че не пращат updates 😄 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 След като разполагаш с Diners може би е най-добре през www.weg.de да си купиш билета. 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 18 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 18 март, 2019 На мен ми излиза за 323 евро.. същото на същия сайт ... Връзка към коментар
koliob Публикувано: 18 март, 2019 Сподели Публикувано: 18 март, 2019 преди 4 минути , Happy_Traveler каза: На мен ми излиза за 323 евро.. същото на същия сайт ... Пробвай през jetcost.de -> weg.de Връзка към коментар
koliob Публикувано: 18 март, 2019 Сподели Публикувано: 18 март, 2019 Ако имаш VISA Debit може да ти излезе даже още по-евтин този билет - около EUR 258 през: www.jetcost.cl -> cl.edreams.com 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 18 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 18 март, 2019 Опитах и 2-те опции, но накрая като стигна до самото въвеждане на картата и веднага цената скача с 20-30 евро, уж показва, че е безплатно за съответната карта, ама май не е. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 18 март, 2019 Сподели Публикувано: 18 март, 2019 За съжаление явно по някаква причина сайтовете не ти разпознават по правилен начин картите и ти вдигат цената като за плащане с друга карта. 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 18 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 18 март, 2019 Хм... Това случва ли се или аз съм изключение? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 март, 2019 Сподели Публикувано: 18 март, 2019 Случва се често. Когато въведеш номера на картата в полето за плащане ти се визуализира сайта точно като каква я разпознава. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 март, 2019 Сподели Публикувано: 18 март, 2019 случвало се е и друг път 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения