Diana Doncheva Публикувано: 15 ноември, 2024 Публикувано: 15 ноември, 2024 Гледка от стаята ми в Bandos Island Resort, Maldives. 20 1
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2024 Публикувано: 27 ноември, 2024 преди 4 минути , Argentique каза: #Вмоментасъм Изглежда ми като в арабския свят с асоциация за формули за повърхнина и обем🤣. Да ти е забавно, това е по-важно. А в ролята на “лошата госпожа”, от устройствата си може само да завиждаме за такъв организатор😉 5
Argentique Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Ница Хотелът няма стаи с фронтална гледка (там е жилищна част) и дори страничните не са ми още в бюджета, но пък има история. И вече @Argentique може да каже, че е нощувала в един хотел с Чехов. 😉 И не само Нашата гледка За украсата е помислено По случай Коледа ни ъпгрейднаха в по-хубава стая, а пък като видях ананас и рокфор за закуска съвсем ги заобичах 🙂 19 1 7
Kremi Nikolova Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари На 25.06.2023 г. в 15:50, MikiK каза: Тераса с гледка от мен. Езерото Гарда, апартамента наехме от Airbnb Бихте ли споделили линк към апартамента от рбнб? Благодаря
era123 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари 1 hour ago, Argentique said: София вчера сутрин 😱😱😱 Поне виждаш кво дишаш. Ние тука на кристалния страдаме...
master_of_germs Публикувано: 26 януари Публикувано: 26 януари Толедо. Стая с гледка към изгрева и точно до църквата Салвадор. Стаята е вътре в "Toledo in motion", което е кино музей с прожекция (17 минути) за историята на Толедо. 22
Anna Kalinovska Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари От балкона в хотел Catalonia Mallorca към залива и стария град #в момента съм 22
Аzia Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Банкок, стаята ни е с гледка към реката. Страшна красота е вечер, особено докато се движат круизните корабчета. И сега в момента е тихо, спокойно и очарователно. Има ресторант на покрива, където манджата е тотал щета за сметка на гледката. Хотелът е River View Residence. 24
Аzia Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари А това е гледката ни от балкона в Пукет. Огромна тераса, а гледаш една стена с прозорчета за баня.🤣 2 4 7
bibi Публикувано: 12 февруари Публикувано: 12 февруари Гледката от плажно бунгало в Kuramathi beach resort , Maldives: 21 1 2
Eva eva Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари От апартаментчето ни в Сан Хосе, Коста Рика - Apartaestudios La capital. Това балконче е единственото нещо, което ни хареса в Сан Хосе 😀😀😀 14
Иван Попов Публикувано: 15 февруари Публикувано: 15 февруари На 14.02.2025 г. в 0:41, Anna Kalinovska каза: Тази вечер в центъра на Брюксел Като видя подобна снимка и се сещам за хотелите в Банско..... Гледаш комшията какво се облича 😄 Напите не искат да чуят за Банско 🙃 Че и там направиха хотел до хотел и няма никакво пространство между тях 😉 2
Zaro Публикувано: 15 февруари Публикувано: 15 февруари Липсата на пердета и завеси по онези земи е израз на разбирането, че няма какво да криеш. 3
Anna Kalinovska Публикувано: 15 февруари Публикувано: 15 февруари преди 3 часа, Иван Попов каза: Като видя подобна снимка и се сещам за хотелите в Банско..... Гледаш комшията какво се облича 😄 Напите не искат да чуят за Банско 🙃 Че и там направиха хотел до хотел и няма никакво пространство между тях 😉 Това е офис/магазинна сграда над многоетажен паркинг 🙂 А Банско - това отдавна не са моето Банско и банскалии; вече предлочитам Добринище, ако ще оставам там. И ски вече не карам, само към Вихрен и Кончето се подкарвам все още от там. преди 2 часа, Zaro каза: Липсата на пердета и завеси по онези земи е израз на разбирането, че няма какво да криеш. И у мен като в Нидерландия няма пердета и завеси. Само große Fenster 🙃 2
Eva eva Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Това е гледката от бара на последния етаж в хотел Tryp by Wyndham Panama Centro. От нашата стая гледката беше същата, но прозорците не се отваряха, тук станаха по-хубави снимки 🙂 22
Eva eva Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Чудна гледка имахме и в Hotel Secreto La Fortuna, в Кауита, Коста Рика. Под малко странен ъгъл в леглото можеше да се види и вулкана 🙂 Градината на хотела беше уникално красива и по всяко време се чуваха песни на различни пилци 🙂 22
Eva eva Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари преди 55 минути , master_of_germs каза: Не ще да е баш в Кауита 😉 Аз пък, в Ла Фортуна е, разбира се 🙂 Благодаря за корекцията 🙂
Anna Kalinovska Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Апартаментче с гледки в три посоки, Валета 6
Сузи Су Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Лисабон вчера, Фуншал и Брага преди това. За цвят и едно кафе в Кордоба от края на миналата година. Плюсът на пътуванията по никое време - да успееш да се "докопаш" не само до легло и баня 😀 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега