домосед Публикувано: 23 февруари Автор Публикувано: 23 февруари По стъпките на @домосед 20 години по-късно. Хотел Isla Rey Jorge, Пунта Аренас, Чили. Гледката Фасадата Съседската котка 18 2
FlyTraveler Публикувано: 24 февруари Публикувано: 24 февруари Изглед от ресторанта на лоджата. В очакване на леопарда. Национален парк Западно Цаво, Кения. Издание февруари, 2025 г. 19 1
Jenbel Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Сингапур Хотелът е Oasia Downtown hotel Гледка море от стая на 24 етаж и инфинити басейна на 21 етаж 27
домосед Публикувано: 28 февруари Автор Публикувано: 28 февруари Отварям прозореца сутринта - някакъв си построил катедрала-крепост точно пред него. И на всичкото отгоре я обърнал със задните ѝ части (абсида). Авила Испания #вМоментаСъм 13 1 2 8
Фил Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март Гледката от терасата на къщурата ни в Инхенио, Гран Канария 37 1
t_petkov Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март Гледката ни от стаята на 35-тия етаж на хотела Shangri-La, Sydney, Australia: 32 3
Anna Kalinovska Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март На Сокотра, на брега на Арабско море В Абу Даби, хотел Premier Inn Abu Dhabi 21 1
Bella A Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март В Меминген -от прозореца на исторически хотел в центъра, на 500 години. 17
Antigona Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март От скорошното пътуване над Арктическия кръг в Норвегия: На Лофонтенските острови: Хенингсваер Лиланд Детска градина - 7 деца, 2 госпожи. От малки са приучени да са със светлоотразителни жилетки. Едно от условията за движение на пешеходци по тъмно и в лошо време. Масово видяхме възрастни със светлоотразителни гривни / много се чудехме първо по светло какви са тези гривни дето носят/ , тиранти и вшити ленти по горните дрехи. Нарвик: Тромсьо - снимите са от мансардния прозорец: Поради масовото нашествие на туристи за широко рекламираното Северно сияние и многото новооткрити аеролинии до Тромсьо цените за настаняване са безумни.Тук имахме една нощувка в хостел / самостоятелни стаи, но общи бани и кухни/. Единична стая + двойна стая на цената на тройна бизнес стая със закуска / ама каква закуска/ в хотел 4* в Сволваер. Друг въпрос е, че поради запушената мивка в тази бизнес стая ни ъпгрейднаха в двуспален апартамент с огромен хол и кухненски бокс, та не ни се тръгваше сутринта от там 😂. 27
Бръмбар Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Това ми напомни за хотела ни в Трондхайм, който беше на река Ниделва, Радисън Блу Роял Гардън - от нашата стая гледката беше към фоайето и частично от него към реката. Иначе от някои други може би това се вижда. 20
FlyTraveler Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март Изгледа не е точно от стаята, но все пак от басейна. Национален парк Западно Цаво, Кения. Издание 2025 г. 18 2
Роми Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Гледка от стаята ми в Бърно. Обичам хотелите да са добре разположени и удобни. 18
lyusi Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март преди 7 минути , Роми каза: Гледка от стаята ми в Бърно. Обичам хотелите да са добре разположени и удобни. И аз така. Важно ми е и да имат тераса или дворче, само в краен случай жертвам това изискване. 5
Роми Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март преди 29 минути , lyusi каза: И аз така. Важно ми е и да имат тераса или дворче, само в краен случай жертвам това изискване. За почивка-категорично подкрепям. За служебни цели -понякога свалям стандарта:)))) 4
pangelova Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Малко гледки от последните 2-3 години. Любимите ми Циклади. С кеф да си изпиеш кафето (или пък нещо друго) на терасата. Ермуполи, гледан от Ано Сирос Китнос, Хора Китнос Изгрев и залез от Юлис, Кеа Куфониси, Малки Циклади Наксос Донуса, Малки Циклади Аморгос 21 1
Anna Kalinovska Публикувано: Сряда в 06:44 Публикувано: Сряда в 06:44 Франкфурт Rödelheim сега и снощи 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега