ива валя Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април преди 16 часа, bibi каза: Хотел Атмосфера, Павел баня: Биби,доволни ли сте от хотела?
bibi Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Преди 1 час, ива валя каза: Биби,доволни ли сте от хотела? Надмина очакванията ни! Гледах да се хвана за нещо, ама не можах, освен за едни косми в леденото корито, ама тук е на светло, за разлика от другите хотели, където са дървени каци и не се вижда. 😂 Делукс стаята е голяма, огромна баня, огромен балкон. Блекаут завеси, различни типове осветление. Уелкъм снакс, вода, кафе капсули в стаята. Кафето на закуска е Costa. Храната от доста добро качество, да не кажа отлично. Много добър винен лист. Магнезиев басейн ( плаща се допълнително) Размерът на СПА-то е съобразен с размера на хотела. Очаровани сме! 8 1
Anna Kalinovska Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април От стаята ми на петия етаж в Генератор, Копенхаген 13
Anna Kalinovska Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април По едно време Мохамед дойде при планината и планината си купи бяла роба... А по тъмно дойдоха и нилските пирати.. 13
Asya Assenova Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Хотел Canaletto Венеция. Без забележки. 23 1
Anna Kalinovska Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Днешните, последни гледки - с шлюз и нилско зелено също 16
Травеолани Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април Гледката от стаята ни на Оаху: На залез В 9:30 вечерта 34 2
Дани Магелани Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април преди 9 часа, Травеолани каза: Гледката от стаята ни на Оаху: На залез В 9:30 вечерта На круиз ли сте?
Травеолани Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април преди 5 часа, Дани Магелани каза: На круиз ли сте? Не, не сме на круиз. Бяхме една седмица на Оаху. Това е гледката от хотела ни. 1
Argentique Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Хотелите от миналата седмица: Родос Сими Тилос Нисирос - единственият хотел, където не им се получава филоксенията 😞 Дори в големите хотели в Кос бяха по-сърдечни Кос - първи хотел (не питайте 😆) С опция да закусваш с гледка Втори хотел, на минута от първия. 😀 Уви, с гледка към вътрешния двор и останалите гости, но пък на горния етаж има бар с басейн и гледка И закуската е на нелошо място За Великден много се бяха постарали Бодрум Истанбул, гледка към фериботния терминал Йеникапъ на Мраморно море, току до старите стени на Константинопол. Че и с действаща влакова линия под прозореца. 😆Даже не знаех, че съществува такъв стар градски влак 18 3
домосед Публикувано: 24 април Автор Публикувано: 24 април преди 9 минути , Argentique каза: Сими Тоя го имам! 6 1 4
Argentique Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април преди 10 минути , домосед каза: Тоя го имам! 😄 Ама аз бях в другата стая (те са общо две) с голямото легло. Ей на тази тераса 7 2 2
Бръмбар Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април В Лука бяхме наели апартамент, в историческия център, в стара сграда. Апартамента беше напълно реновиран, с модерни уреди и джакузи в банята, но имаше и реставрирани стари мебели и фрески по таваните. Входната врата на сградата Тавана в спалнята Част от кухнята Терасата, гледища към вътрешен двор Гледка изпод капаците към улицата 18
домосед Публикувано: 24 април Автор Публикувано: 24 април Преди 1 час, Argentique каза: Тилос Всъщност и тоя го имам, само че в друга стая Ето от уличния Google. Вижда се къщата, попаднала в гледката от твоята стая 1 6
Argentique Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април преди 11 минути , домосед каза: Всъщност и тоя го имам, само че в друга стая Ето от уличния Google. Вижда се къщата, попаднала в гледката от твоята стая Пък в тази сивата кола от гугъл на преден план ме докараха от пристанището 😂 3
Anna Kalinovska Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април От 9-ия етаж на 5* Shiraz Hotel, Шираз, през нощта и рано тази сутрин 14 2
Аzia Публикувано: 1 май Публикувано: 1 май Хотелчето ни в Луксор е на западния бряг на Нил и за секунда не съжалихме с избора му. Абсолютна тишина, чува се само чуруликането на многото и разнообразни птички. Нил лениво си тече, ние още по-лениво го съзерцаваме. Зеленината успокоява сетивата. Привечер е времето на лодките и после отново настъпва тишината. Апартаментът е огромен и имаме три тераси. Въртим ги на случаен принцип.😁 22
Anna Kalinovska Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май От стая 4 на партерния етаж към огромната градина на 5* Abbasi Hotel на пъпа на Исфахан 10
stanislavpp Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Hotel Kimpton Seafire , Grand Cayman , Кайманови острови , гледка от стаята ни на 8 етаж: 25
ZORI Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Каютата ни.. с прекрасни гледки през цялото време. Френски прозорец, които можеш да отваряш и си потопен направо в обстсновката, зелени тучен Нил с много палми, бананови плантации и тръстика. 19
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега