Дани Магелани Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май преди 3 минути , ZORI каза: Каютата ни.. с прекрасни гледки през цялото време. Френски прозорец, които можеш да отваряш и си потопен направо в обстсновката, зелени тучен Нил с много палми, бананови плантации и тръстика. Кой е круизът?
stanislavpp Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май Grand Hyatt Taipei , гледка от стаята ни на 22 етаж към Кулата 101 ( най-високата сграда в света за няколко години до изграждането на Бурж Халифа) 15
stanislavpp Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май Vinpearl Landmark 81 , гледка от апартамента (72м2) на 66 етаж в емблематичният за Виетнам хотел ( най-високата сграда в държавата ) Landmark suite приятно впечатление прави уелкъм жеста , включително и нещица за детето Хотелът ( намиращ се на етажи 47-67 ) не е за пропускане , горещо го препоръчвам ! 20 1
Anna Kalinovska Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Три дни и три нощи гледки - Ostello Venezia, room 207, bed 7 Почти като на круиз по Нил 🤪 Само че скъпо като в хотел с гледка в Палма на Майорка.. Въпросният прозорец #Венеция 16
Anna Kalinovska Публикувано: 17 май Публикувано: 17 май Тук, в центъра на Бари, гледката клони към нула.. 4
домосед Публикувано: 27 май Автор Публикувано: 27 май Афисос, полуостров Пелион, Гърция #вМоментаСъм Хазаите съпрузи наистина се казват Парис и Елена 13 1 6
Oshko Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май Един бърз уикенд до Бари, но и трите нощувки бяха добри попадения: Матера: Алберобело: и Поляно а Маре: 31
ДиянаВ Публикувано: вчера в 19:47 Публикувано: вчера в 19:47 Chío - Тенерифе, Red House, хобитска къща👍 - реставрирано старо училище на улица C. el Atajo, 9A На няколко нива: - хол с кухненска част на партер -спалня и баня/тоалетна надолу съответно със стълби в същата посока - басейн в комшиите - стълби нагоре към покрива на въпросните съседи😛 - иииии гледка😴 за залез и изгрев към Ла Гомера - вляво, когато няма пелена от облаци, разбирай има ветрове на Тейде😄 13 1
Argentique Публикувано: вчера в 19:49 Публикувано: вчера в 19:49 преди 1 минута , ДиянаВ каза: старо училище Килийно? 😄😜
ДиянаВ Публикувано: вчера в 19:52 Публикувано: вчера в 19:52 преди 1 минута , Argentique каза: Килийно? 😄😜 Хобитска къща за ценители в по-топло време, поради влага дори и тогава, но страхотно изживяване създава❤️👍 3
Argentique Публикувано: вчера в 20:01 Публикувано: вчера в 20:01 преди 5 минути , ДиянаВ каза: Хобитска къща за ценители в по-топло време, поради влага дори и тогава, но страхотно изживяване създава❤️👍 😍 В Анага има доста къщи, строени в скалите. От тях биха станали чудесни хобитски къщички с повечко усилие. Само че по-трудно се стига до тях. Не знам кое село е това, защото се изгубихме (аз бях виновна или maps.me 😄). Ей това село вляво 7 1
ДиянаВ Публикувано: вчера в 20:26 Публикувано: вчера в 20:26 преди 1 минута , Argentique каза: 😍 В Анага има доста къщи, строени в скалите. От тях биха станали чудесни хобитски къщички с повечко усилие. Само че по-трудно се стига до тях. Не знам кое село е това, защото се изгубихме (аз бях виновна или maps.me 😄). Ей това село вляво Душата ми ще е с Анага, винаги🙂, каквото и да предлага като климат. Не ми е позната твоята гледка. Дали е възможно да е към Чинамада, до която не можах да стигна? Тя е най-близо до цивилизацията. Ние за вторите 4 нощувки бяхме в Тегесте/ Tegueste, което също ми хареса, но самата къща не е толкова сантиментална, ама пък е удобна логистично, има гледка, и ще я включа в следващ пост. В голямо двоумение съм. Ако пак потегля за трети път към Тенерифе, накъде да се отправя - с автобуси от селце на селце из Анага или към Ла Гомера? И двете еднакво ме теглят🙂 Някой ако ме подхване, ще ми реши дилемата😂 Иначе на южната част й отдадох 2 дни и 3 нощи, заради Маска👍, но по това време е много горещо, пясъкът пари под кърпата на задните части, за краката до водата да не горим как се стига - става въпрос за плажа към Гигантите - Playa de los Guíos. Наоколо са само изгорели тук-там туристи, включително и аз😂 3 1
master_of_germs Публикувано: вчера в 20:36 Публикувано: вчера в 20:36 Ами @Alexander може да ти отговори на дилемата Анага vs. Ла Гомера, ама той вероятно ще ти каже Ел Йеро. 😉 Аз не разбрах, по каква логика червената къща е хобитска?... Малко ми е като в оня виц за северния елен... Ако търсите къщи в скалите, не точно Тенерифе е вашият остров. 🙂 2 1
Argentique Публикувано: вчера в 21:06 Публикувано: вчера в 21:06 преди 47 минути , ДиянаВ каза: Дали е възможно да е към Чинамада, до която не можах да стигна? Чианамада беше невъзможна с обществен транспорт от...Канделария. Или трябваше да се стане в 5, а само аз бях готова да се жертвам. 🙃 Сега огледах картата, това е село Ел Батан, откъдето ни прибра един автобус от Ла Лагуна. Специално дойде, явно иначе не си изпълнява разписанието. Чичото от кръчмата ни го извика по телефона. 😃 Ако видиш каква серпантина е пътят за селото... разкош! Бяхме тръгнали от Крус дел Кармен за Пунта дел Идалго, но твърде късно. Добре, че не стигнахме, че щяхме да се прочуем. 😂 *** Уикенда бях на кино за пътешественици, единият представен остров във филма беше Ел Йеро. Пускат до 2000 туристи там едновременно. Интересно място. 1
ДиянаВ Публикувано: вчера в 21:10 Публикувано: вчера в 21:10 преди 9 часа, master_of_germs каза: Аз не разбрах, по каква логика червената къща е хобитска?. Аз съдя по ръста😄 преди 8 часа, Argentique каза: от...Канделария Последния ден преди полета ходихме до Канделария в твоя чест🤗 Страшен, ама страшен вятър😂 Имам от там сосове за бъдещото бг козе сирене, черна сол и магелански коледен подарък🤭 Не е турон, щото в магазина казаха: аааа, турон само по Коледа😆, с което ми напомниха едни времена, повдигнати в друга тема🙃😉 7
Alexander Публикувано: преди 15 часа Публикувано: преди 15 часа @ДиянаВ ако търсиш по-диво, определено не си за Ла Гомера, ако е дошъл реда за малките острови де. Ла Гомера е най-туристическия от малките и най-скъпия от всички Канарски острови. Както е познал @master_of_germs ще предложа Ла Палма или Ел Йеро, като втория е най-малкия и най-слабо населения. Зависи за колко дни става дума, за да се избере един от двата. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега