stanimir Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 1 hour ago, ДиянаВ said: Преди години съм спала в София на улица, по която минава трамвай. Ужасно беше🙉 Но твоя трамвай е от новите и няма да ти трака. После пак да ми разправят “все едно в София няма трамваи”😃 Хубаво да ти е новото пътуване Не е толкова страшно , след 23.00 в центъра обикновено минава един трамвай и следващия чак към 05.30 , но са много нарядко ...после вече си на работа / училище / лекции и не ти пука.Година и половина минаваше под прозореца ми на втория етаж. Ако си хоум офис ще е неприятно , но те тия с хоум офисите правят адски много пари и не си купуват апартамент над трамвайната линия или си слагат качествена дограма 🙂 10
Argentique Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Преди години съм спала в София на улица, по която минава трамвай. Ужасно беше🙉 Един път спахме на Дондуков заради полет. Не спахме. 🤣 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Но твоя трамвай е от новите и няма да ти трака. Имам и от старите 😂 преди 49 минути , stanimir каза: но те тия с хоум офисите правят адски много пари и не си купуват апартамент над трамвайната линия или си слагат качествена дограма 🙂 Аз съм хоум офис и за мен важи само, че не си купувам апартамент над трамвайна линия 😂 И вече никакъв друг 7 2
Гост Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 Не е точно от стаята, но е на няколко крачки от къщата за гости. Undredal, Норвегия, в момента
ДиянаВ Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 преди 28 минути , Argentique каза: Един път спахме на Дондуков заради полет. Не спахме. 🤣 Имам и от старите 😂 Аз съм хоум офис и за мен важи само, че не си купувам апартамент над трамвайна линия 😂 И вече никакъв друг А къде си в момента? 1
jorocontrola Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 Преди 1 час, ДиянаВ каза: А къде си в момента? В “Стая с гледка”… в Братислава 😉 1 7
Дани Магелани Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 преди 10 часа, Argentique каза: Един път спахме на Дондуков заради полет. Не спахме. 🤣 Защо в ЦГЧ? Има прилични хотели на по-тихи локации. 1
chandni Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 преди 9 часа, jorocontrola каза: В “Стая с гледка”… в Братислава 😉 Много мъгливо - не се вижда гледката 😀 1 1
Duke Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 Само да кажа, че трамваите (и най-вече трамвайните трасета) в София не са това, което бяха навремето. От тридесет години живеем на бул. "България" с уникална гледка към Витоша, но и с шума на булеварда под нас. Е, навремето трамваите определено се чуваха на 10-ти етаж, но от поне 20 години това се промени и сега единственото, което чуваме и ни дразни е форсирането на моторите когато вечер решат да си устройват гонки. Но, всяко нещо има плюсове и минуси и този апартамент не го сменяме за нищо на света... @Фил и @stanimir, ей това са гледки заслужаващи присъствие в тази тема... 5
Argentique Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 преди 1 час, Дани Магелани каза: Защо в ЦГЧ? Има прилични хотели на по-тихи локации. Защото когато не си живял в някой град, няма как да си запознат коя точно локация е тиха. А и беше преди 10 години. Освен това нещата се променят. Нощувала съм много пъти в хотел "Рила" - по ковид беше добре, но малко като се поразхлабиха нещата, едното крило буквално се тресеше чак до шестия етаж от басовете в бара отдолу. Но там има чудни гледки, качвала съм в темата преди. 4
Джимбо Публикувано: 29 юли, 2025 Публикувано: 29 юли, 2025 Виетнам, Ханой, Nesta Hotel Hanoi - снимката е от прозореца на стаята,/то там не ти трябва тераса 🙂/ , типичния ханойски смог. Хотелът е на 100м. от тrain street и на 500м. от гарата. 13
Shlosera Публикувано: 29 юли, 2025 Публикувано: 29 юли, 2025 Гледката от стаята в Аринсал, Андора 17 1
домосед Публикувано: 3 август, 2025 Автор Публикувано: 3 август, 2025 Канадски покриви и прозорци Отава Монреал Квебек 21
Джимбо Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 Гледка от прозореца на една по-специална стая 🙂. Кения, Salt Lick Safari Lodge 18 4
Дани Магелани Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 преди 48 минути , Джимбо каза: Гледка от прозореца на една по-специална стая 🙂. Кения, Salt Lick Safari Lodge Уау! Ами ако тръгне към вас?
Джимбо Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 преди 18 минути , Дани Магелани каза: Уау! Ами ако тръгне към вас? преди 18 минути , Дани Магелани каза: Уау! Ами ако тръгне към вас? Разчитаме, че няма да може да мине през прозореца а и назад тунелът е тесен 🙂 1
домосед Публикувано: 14 август, 2025 Автор Публикувано: 14 август, 2025 Избрани стайни гледки от атлантическите провинции на Канада Свети Йоан, провинция Нови Брауншвайг @bronco настоява да уточня, че гледката е от общия коридор, а не от частната стая Шарлотоград, провинция Княз Едуардов остров Квартирата: Гледката от частния балкон: Забележка: Чаках, колкото е нужно, да мине червен(икав)а кола Амърст, провинция Нова Шотландия Гледката от частната стая: Свети Йоаново, провинция Новонамерена земя и Лабрадор Гледката към общите помещения 20
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Преносими стаи с гледки из Фанските планини, Таджикистан 😉 20 19
Hadzhitodorovi Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 преди 21 часа, домосед каза: Свети Йоаново, провинция Новонамерена земя и Лабрадор Това е Светииваново-то в близост до Залива на ливадите, да?
Asya Assenova Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 Гледки от балкончето на хотела ни в Париж. 21 1
Svetulche Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Степанцминда (Казбеги), Грузия. Силно съм впечатлена от хотелите в тази част на страната - бутиково обзаведени, чисти, с удобни легла, с тераси с прекрасни гледки #в момента съм 25 2
Бръмбар Публикувано: 30 август, 2025 Публикувано: 30 август, 2025 Sideratos apartments, Карфас, Хиос 16
Anna Kalinovska Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 На тибетска земя, в Nyalam, След пуджа на индийците тази сутрин в 7 часа. 16
Gisp Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 5 hours ago, Anna Kalinovska said: На тибетска земя, в Nyalam, След пуджа на индийците тази сутрин в 7 часа. Идеята не е ли гледката да е нещо красиво? Това е по-грозно от ТЕЦ София. 1 2
Eva eva Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Хотел Боровица, язовир Кърджали 19 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега