Svetulche Публикувано: 14 август, 2022 Публикувано: 14 август, 2022 Гледката от хотелчето в Местия, Грузия и гледка към вр. Тетнулди по залез от дворчето на къщата за гости в село Цвирми, Грузия 27 10
antea Публикувано: 28 август, 2022 Публикувано: 28 август, 2022 в сърцето на Парикия, с малко усилия можем и да я пипнем по кубето от балкончето ни 12
Argentique Публикувано: 28 август, 2022 Публикувано: 28 август, 2022 Я, каква хубава тема! Аз съм фен на гледките от високо и ако има възможност за такава, лекинко пренебрегвам принципа за оптимизацията на разходите (в определени рамки). 🙂 Ще извинявате, че ви заливам със следното... (някои снимки са по-пресни, други са от преди година-две): Измир. Дегустирах си фото възможностите, пак там. 🙂 Терасата е с изцяло прозрачен парапет. Кушадасъ. Ларнака, няколко дни преди ковид, март. Валета насред паневропейски локдаун (невключващ само Малта). Пак там. Аликанте, последната Коледа. 19 етаж. От високо или изгрев, или залез – все ръце (и не само) пълни. Пак там (никой не пострада). Анталия. Декемврийска буря. Матера, гледка от саса. 🙂 И от пред вратата. Същото пътуване декември'21. Трани, Пулия. При остра липса на гледка се налага да действам с подръчни средства. Валенсия, предколедно, 10 сутринта 🙂 23 3
jungfraujoch Публикувано: 28 август, 2022 Публикувано: 28 август, 2022 преди 1 час, Argentique каза: Ще извинявате, че ви заливам със следното... Извинена си.И продължавай да ни заливаш с разкошни гледки. Благодаря. 2 1
Bella A Публикувано: 31 август, 2022 Публикувано: 31 август, 2022 Шарм Ел Шейх стая на първи етаж, със собствен басейн. Април 2021 и 2022 за Великден. 14
oli_mali Публикувано: 31 август, 2022 Публикувано: 31 август, 2022 преди 3 часа, Bella A каза: Шарм Ел Шейх стая на първи етаж, със собствен басейн. Април 2021 и 2022 за Великден. И неговото име е? На хотела имам предвид 🙂 1
Bella A Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 преди 9 часа, oli_mali каза: И неговото име е? На хотела имам предвид 🙂 Barcelo Tiran hotel 6
домосед Публикувано: 4 септември, 2022 Автор Публикувано: 4 септември, 2022 Езеро Комо #вМоментаСъм #доброУтро 20 4
ива валя Публикувано: 4 септември, 2022 Публикувано: 4 септември, 2022 На 31.08.2022 г. в 18:01, ivan69 каза: Сол Несебър Палас Аквапаркът е изкушението тук. 9
Pantelej Putnik Публикувано: 4 септември, 2022 Публикувано: 4 септември, 2022 Praslin, Cote d'or 18 6
FlyTraveler Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 Повторих къмпинга в Шпицкопе, Намибия от миналата година. Този път ни се падна друго къмпинг място с даже по-добра гледка. Имаше доста повече посетители, но по-добре така, отколкото пандемия и ограничения. 18 5
Pantelej Putnik Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 Остров Ла Диг, Сейшели, хотелче Cocotier du Rocher 16 1
Asya Assenova Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 На 28.08.2022 г. в 19:46, Argentique каза: Я, каква хубава тема! Аз съм фен на гледките от високо и ако има възможност за такава, лекинко пренебрегвам принципа за оптимизацията на разходите (в определени рамки). 🙂 Ще извинявате, че ви заливам със следното... (някои снимки са по-пресни, други са от преди година-две): Измир. Дегустирах си фото възможностите, пак там. 🙂 Терасата е с изцяло прозрачен парапет. Кушадасъ. Ларнака, няколко дни преди ковид, март. Валета насред паневропейски локдаун (невключващ само Малта). Пак там. Аликанте, последната Коледа. 19 етаж. От високо или изгрев, или залез – все ръце (и не само) пълни. Пак там (никой не пострада). Анталия. Декемврийска буря. Матера, гледка от саса. 🙂 И от пред вратата. Същото пътуване декември'21. Трани, Пулия. При остра липса на гледка се налага да действам с подръчни средства. Валенсия, предколедно, 10 сутринта 🙂 Ама не може така, без инфо за хотелите или апартаментите. Дай инфо, моля, за хотела във Валета, че ми се върти в главата една Малта за Великден. 2
Pantelej Putnik Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 Остров Ма(х)е, Сейшели, Sailfish Beach Villas 18 6
Argentique Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 @Asya Assenova, Waterfront в Гзира. Ако беше топъл сезон, щях да избера традиционна малтийска къща, но зимата там е кучи студ, няма стопляне. @Pantelej Putnik, красотааа, къде са кадрите от Приморско обаче? Тръпне в очакване аудиторията... 🙂 3
Pantelej Putnik Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 преди 59 минути , Argentique каза: @Pantelej Putnik, красотааа, къде са кадрите от Приморско обаче? Тръпне в очакване аудиторията... 🙂 "Ами, къде бяхме в отпуската? Ааааа, нищо особено - малко на Приморско, малко в Родопите". Така всички са доволни и повече никой не пита. Всъщност в Пловдив повечето хора избягват да питат, като си бил някъде. Как така ще пита?!? Ами, нали ще ти даде възможност да се похвалиш! Моите колеги знаят, че ходя по интересни места, но избягват да питат. Как в малка душа да побереш голяма чужда радост?!? Сложна работа. Тръгнехме ли за някъде - все нещо се случваше кофти. И така всеки път. Не съм фаталист, но ми писна от случайности. Спрях да разказвам на колеги и познати и вече няма случайности. На какво да вярвам?! Спрях дори на който и да било да разказвам, когато взема билети за някъде. Знам, че е тъпо така да се мисли, но пък, когато ти е на гърба, не е приятно все така упорито да се пробва и резултатът да е все един и същ - все се случва нещо кофти. Споделям само с много тесен кръг от 3-4 човека. Това са хора, които не ми правят сметката. Хора, за които сигурно означавам нещо. За тези, които не се интересуват - "в Китен съм..." 🙂 А и понякога няма как да разкажеш, че се прибираш от Малдивите, когато знаеш, че хората, на които ще разкажеш, ще го приемат лично. 🤣 Тези хора не могат да разберат моята страст към откриването на света. Те виждат в моите пътувания нещо друго. Суетата обаче няма нищо общо с откровената любов към пътуването. 🙂 11 5 1
cck Публикувано: 22 септември, 2022 Публикувано: 22 септември, 2022 Свиленград, до моста 😉 #В момента съм 15
FlyTraveler Публикувано: 22 септември, 2022 Публикувано: 22 септември, 2022 Почти никога не публикувам снимки, които не сa мои, но тук аз вече блаженно съм си похърквал в палатката, докато някои мои спътници са били останали до след полунощ на раздумка и питие край лагерния огън. Успели са да осветят и снимат посетителите. Не са членове на този сайт, затова не ги упоменавам, говорили сме, че няма проблем за публикуване. Иначе снимките ми бяха пре-предадени от @feel_the_rush. Локация - ексклузивно къмпинг място (не в обществен къмпинг) в резервата Мореми, периферията на делтата на Окаванго, Ботсвана. Меден язовец, в предния лагер в Савути дойде такъв, видях го, но докато прибягам за фотоапарат беше изчезнал. Тук е бил много спокоен и не е бързал за никъде: Слон, чувах го как чупи съчки наоколо и преди да си легна, след това се е показал. На сутринта прозореца на единият от джиповете беше счупен, раницата ми с двата DSLR фотоапарата барабар с обективите намерена на около 10 метра на земята. Гидовете твърдяха, че бил друг слон, не този, който е на снимката. На апаратите всичко си им работи и съм един от малкото хора ползващи такива, подмятани от див африкански слон. Иначе бяхме посетени и от петнисти хиени, които поне докато не се бях прибрал обикаляха по периметъра на лагера. През нощта се чуваше кикота им. В предния лагер в Савути някакво животни ми удари брезента на палатката малко над леглото (сравнително ниско походно легло), та се чудех какво е. Чух стъпки, а на слон не се чуват стъпките, само клечките, които чупи като ходи, за меден язовец удари прекалено високо. Колебая се между хиена, брадавичесто прасе или нещо тревопасно. Прекрасни спомени от вълнуващи вечери. Добре е да се знае, че в палатките със закопчани ципове сме в безопасност, просто не бива да се излиза по тъмно, особено когато няма други хора наоколо. 17 1
Argentique Публикувано: 22 септември, 2022 Публикувано: 22 септември, 2022 Миналата година по златния час наблюдавах пристанището на Фетие и си казвах колко добре би било да го виждам от прозореца. Идеите могат да се материализират без много зор... 12 3
muchachote Публикувано: 30 септември, 2022 Публикувано: 30 септември, 2022 Не че съм фен на стаите с гледка, доколкото се задържам в тях, но тази ми хареса. От прозореца на стаята в Сантяго де Компостела. 15
Argentique Публикувано: 1 октомври, 2022 Публикувано: 1 октомври, 2022 При мен гледките са важни, не най, но не пропускам тази храна за сетивата. 🙂 Алики, Тасос от преди малко. И от преди малко повече. Не е съвсем от стаята, а от голямата веранда отпред, но пък кой стои по стаите по такива места? Калимера 🙂 9
Pantelej Putnik Публикувано: 1 октомври, 2022 Публикувано: 1 октомври, 2022 преди 2 часа, Argentique каза: Калимера 🙂 Доживяхме да станеш гръцколюбяща. Ела филе! 🙂 4
Argentique Публикувано: 1 октомври, 2022 Публикувано: 1 октомври, 2022 @Pantelej Putnik, обичам целия средиземноморски регион, защото ми е най-близък по светоусещане, та няма как да не обичам и Гърция. Прекрасната природа, безбройните места и кътчета за "цветотерапия", вкусната храна, топлите и сърдечни хора създават цялата вълшебна атмосфера, която е толкова важна за един истински Телец като мен. 🙂 Писах (и ще допълвам) тема за турското море, защото тук никой не беше писал за него, но не мога, а и няма как да пиша за всички останали места, където ходя. Вероятно затова се създава впечатление, че обичам само Турция, но не е така. 🙂 Пускам линк към няколко снимки от Самос, където любовта ми към Гърция ме завладя окончателно. Любовта се дължи донякъде на спокойствието, тишината и липсата на "туризъм', които най-сетне открих в тази страна. Останалите съставки на любовта нямат обяснение. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0SokPpgqYVKjeg3Fwa8Q2Pcz7XdAbUHtUDXa4ESpTgayWmTzdnwKCA9HWYkz73bMgl&id=100063945101278 Извинявам се на останалите четящи темата за спама - повече няма да правя така! 🙂 Поне не и днес. 🙂 10 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега