Asya Assenova Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 преди 1 час, stanimir каза: Поне аз не схващам така идеята на темата , но пък не пречи да се посочват и имена. В началото на темата се прие, че е добре да се дава и кратко инфо. Така, ако си харесаш мястото за настаняване, може да го имаш предвид за бъдещи пътувания. 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Аз схванах идеята на темата като чисто естетическа. В 90% от случаите не ходя по хотели, а по airbnb, за които препоръки не се наемам да давам. Както и сега - харесва ми гледката, но за другото имам недоволства, които няма да си ги слагам на сърце. 🙂 8 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 преди 12 минути , Argentique каза: Аз схванах идеята на темата като чисто естетическа. В 90% от случаите не ходя по хотели, а по airbnb, за които препоръки не се наемам да давам. Както и сега - харесва ми гледката, но за другото имам недоволства, които няма да си ги слагам на сърце. 🙂 Затова в следващия си пост уточних, че става дума за място за настаняваме. В темата има и гледки от палатки, хотел използвах условно първия път, после се усетих, че не иде реч само за хотели. Гледката ти е супер, а кусури винаги може да се намерят, важно е да не се слагат на сърце, както правиш ти:) 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Абсолютно никъде не е имало изискване да се споменава име на мястото за настаняване. Темата започна като чисто естетическа. Няколко души настояваха да се дава име и точна локация. Но това си е по желание на пишещия. Единственото, което @домосед постави като условие, когато започна темата, беше да НЕ се споменава цена. 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Гледките от хижите по 5 дневната Леопардова пътека през Бавиаансклуф (Павианско дере, планинска област с размерите на Средна гора) в Южна Африка 24 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 преди 37 минути , домосед каза: Гледките от хижите по 5 дневната Леопардова пътека през Бавиаансклуф (Павианско дере, планинска област с размерите на Средна гора) в Южна Африка Къде са павианите? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 преди 23 минути , desislavna каза: Къде са павианите? Развалят гледката 😉 1 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 декември, 2023 Сподели Публикувано: 19 декември, 2023 Ексклузивният ни лагер на брега на река Куай в едноименната концесия в Ботсвана. Август 2023 г. Мястото съм го резервирал за догодина още преди два месеца. Тук съм прострял хавлията си на "стената" на банята. 🙂 Готвачът с още двама от придружаващия ни екип отиват с мокоро (кану еднодръвка) до най-близкото село за провизии: Слон и мокоро канута: Залез над река Куай: 17 1 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Гледка от стаята ни в Лече - PALAZZO MARINI B&B DI CHARME. Портокалчета през декември 🙂 16 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 @master_of_germs, аз също съм писала по-назад в темата с молба да се пишат местата за настаняване. Причината - понеже темата, както и самият форум, са полезни и който си хареса някоя гледка, може в последствие да отседне на мястото. Примерно аз преди година-две бях харесала така едно AirBnB на езерото Комо, от което Основателят беше пуснал снимки с невероятна гледка. 9 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Гледка към река Tsoniarisistskali, която се открива от вила във Varjanisi, Georgia: 22 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 преди 13 часа, chandni каза: Гледка към река Tsoniarisistskali, която се открива от вила във Varjanisi, Georgia: @chandni, много хубав подарък за рождения ден и празниците се е получил. Браво! 4 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Добро утро от Катарино! 18 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 @chandni за сходни гледки следващия път се отбий в "Нашето място", с.Зорница. Изключително магнетично е, направено с много любов. @Eva eva има колкото си искаш пътеки наоколо за баир-будали 🙂 14 3 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Гледка от високите етажи на Melia Sity Frankfurt 20 2 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 7 януари Сподели Публикувано: 7 януари Стаи с гледки от Андалусия '22. Гранада: Кордоба: М Малага 22 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 23 януари Сподели Публикувано: 23 януари Rabat, Malta с гледка от терасата към Mdina: А лежейки във ваната можеше да броиш портокалите и лимоните по дърветата в задният двор (не се виждат много добре на снимките, но са много) : 30 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 6 февруари Сподели Публикувано: 6 февруари Всички като ходят в Матера искат да спят в "сасите". Ами то е като избата на село. Не знам защо да ходя чак до Италия за това 🙂 Виж, ако има гледка от стаята, вече ще е друго: Има си изгрев за ранобудните: И първо кафе за деня на терасата: На същото място бяхме спали и преди 4г. Цената сега беше само с 5Е отгоре. Явно не са разбрали за инфлацията последните години или букинг ни обича и вади невероятни оферти ... 28 1 Връзка към коментар
makler Публикувано: 10 февруари Сподели Публикувано: 10 февруари Поздрави от Комисо! Terrazzini suite се оказа бижу с гледка за без пари. Хотелите в Италия пасти да ядат! 20 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 10 февруари Сподели Публикувано: 10 февруари Стая с гледка към катедралата и центъра на Сантандер в Кантабрия, Испания. 23 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 февруари Сподели Публикувано: 13 февруари Не е точно стая, но си е настаняване с гледка към най-високия връх на Рорайма. 😄 16 4 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 18 февруари Сподели Публикувано: 18 февруари Гледка от апартамента, който наехме в Панама сити. На 21-ия етаж. Тези снимки нямам идея защо излизат наобратно. Във фейса и на телефон са си ок 22 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 18 февруари Сподели Публикувано: 18 февруари Бунгало с гледка. Фраиханес, по склоновете на вулкана Поáс, Коста Рика. 13 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 февруари Сподели Публикувано: 18 февруари преди 10 часа, Lirea каза: Тези снимки нямам идея защо излизат наобратно. Във фейса и на телефон са си ок трябва да ги завъртиш в телефона или на компютър и запишеш правилно, защото те са си така, но телефона има сензор и ги върти автоматично защо във фейса са ок не знам, не ползвам, изненадан съм 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 20 февруари Автор Сподели Публикувано: 20 февруари Гледката е към най-натруфената фасада на главната търговска улица на (испанската!) Картахена от прозореца на първия етаж на най-ненатруфената #вМоментаСъм 15 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега