Asya Assenova Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Преди 1 час, Bella A каза: Шри ЛанкА Пасикуда крайбрежие -гледКАТА Към Индийския океан. Хотел Amaya beach? 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 1 час, Asya Assenova каза: Хотел Amaya beach? И аз мисля, че е Amaya beach 🙂 Няма да забравя като се събудихме сутринта след дългото пътуване и дръпнахме завесите .... направо щях да се разрева от кеф 🙂 Ето да илюстрирам гледката от стаята 🙂 21 2 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 2 часа, Asya Assenova каза: Хотел Amaya beach? Да, разкошотийно е. 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 15 минути , Bella A каза: Да, разкошотийно е. Утре и ние идваме в същия хотел за две нощувки. 2 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Преди 1 час, Asya Assenova каза: Утре и ние идваме в същия хотел за две нощувки. Имам препоръка къде да плувате, пред хотела е камъни и риф, отивате на съседен вляво. храната на закуска и вечеря е отлична. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Снимка от терасата на стаята ми в хотел Giza Pyramids View Inn. 30 9 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 1 час, Bella A каза: Имам препоръка къде да плувате, пред хотела е камъни и риф, отивате на съседен вляво. храната на закуска и вечеря е отлична. Ще Ви заварим ли? Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 27 минути , Asya Assenova каза: Ще Ви заварим ли? Не, за съжаление, в 8 ще тръгваме за Дамбула и Сигирия. Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април преди 2 часа, Bella A каза: Не, за съжаление, в 8 ще тръгваме за Дамбула и Сигирия. Точно ще се разминем, освен ако не се срещнем в Дамбула:)Ние утре тръгваме към Дамбула и после към Пасикуда, сега сме в Сигирия. Лъвската скала много ни хареса, но е много жега, докато се катериш. Носете си вода и шапка за слънце и задължително с удобни обувки. 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 април Сподели Публикувано: 4 април ъглов апартамент, 20 етаж , хотел Conrad Centennial , Singapore гледка от спалнята гледката от хола 28 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 април Сподели Публикувано: 5 април И аз да похваля ъгловите стаи в Santa Grand Signature Kuala Lumpur - много добро съотношение между качество и цена на услугата, комуникативно място разположено в средата на по 20 минути пеша от основните забележителности, а от 15-тия етаж практически виждаш всички основни забележителности на града... 30 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 април Автор Сподели Публикувано: 7 април Добро утро. Гледка с чай и местен традиционен макарон от прозореца на къщата за гости на рицарската командерия (L'Auberge de la Commanderie) в Сент-Емильон от XVIII век #вМоментаСъм 30 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 април Сподели Публикувано: 7 април гледката от 42 етаж на Марина Бей Сендс, Сингапур 28 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 11 април Сподели Публикувано: 11 април #Вмоментасъм 😜 Преди момента 16 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 16 април Сподели Публикувано: 16 април Гледка от екслузивният ни лагер на брега на река Куай, концесията Куай, Ботсвана. Издание август, 2023 г. Тази година, живот и здраве - отново. Зад всяка палатка има оградени и свързани с нея тоалетна и душ. Може безопасно да се ходи до тоалета по всяко време през нощта, което за неограден лагер в район с опасни диви животни си е голямо предимство. Като си тръгваме, на мястото не остава абсолютно нищо. 13 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 април Сподели Публикувано: 27 април Ексклузивният ни лагер в делтата на Окаванго, Ботсвана. Издание 2023 година. Живот и здраве, през август отново... 16 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 април Сподели Публикувано: 30 април Велька Ломница, Словакия. Да наблюдават Високите Татри във вечерния здрач и да се събудиш преди изгрев с гледка към Ломницки щит ❤️ 21 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 30 април Сподели Публикувано: 30 април Luton Holiday Inn Express 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май преди 18 часа, Otnesen каза: Luton Holiday Inn Express Какво е мнението ти? Имам нощувка в този хотел след 10 дни. Връзка към коментар
marycap Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май От Вилдерсвил към Мьонх и Юнгфрау- 2021г.: 26 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май преди 2 часа, marycap каза: От Вилдерсвил към Мьонх и Юнгфрау- 2021г.: Много красота! Пусни линк към хотела, моля! 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май От Цермат към селото и Матерхорн- 2021 26 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май преди 13 минути , Дани Магелани каза: Много красота! Пусни линк към хотела, моля! https://www.jungfrau-hotel.ch/en/ 1 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май преди 11 часа, Дани Магелани каза: Какво е мнението ти? Имам нощувка в този хотел след 10 дни. Предимство е локация- на 10 минути е от летището. Не се чува шум отвън, но чуваш съседите. Има закуска от 4 сутринта, но топла закуска е от 6,30....За транзитно минаване върши работа. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май Аз съм бил в него преди време. Те са практически стандартни, едно и също нещо навсякъде. Удобен е за придвижване пеша от летището (минава се един тунел под пистата, 10 мин), има включена закуска, европейски контакти май, не че е толкова важно... Не е нищо особено като стил или преживяване, стандартен бизнес хотел. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега