jungfraujoch Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май На унгарско-словашката граница 11 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май преди 3 часа, neuromancer каза: Аз съм бил в него преди време. Те са практически стандартни, едно и също нещо навсякъде. Удобен е за придвижване пеша от летището (минава се един тунел под пистата, 10 мин), има включена закуска, европейски контакти май, не че е толкова важно... Не е нищо особено като стил или преживяване, стандартен бизнес хотел. Как да го намеря този тунел, след като взема багажа и изляза? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май вървиш по пътя за излизане от летището, той е един. Има тротоар 3 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 май Сподели Публикувано: 2 май преди 3 часа, neuromancer каза: вървиш по пътя за излизане от летището, той е един. Има тротоар Ясно. Това го знам. Не знаех, че има тунел някъде. Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 2 май Сподели Публикувано: 2 май Baltic Gdansk Aparthotel 16 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 май Автор Сподели Публикувано: 2 май Гледката от кулата на замъка Джиомичи (Умбрия, Италия) към замъка Джиомичи 22 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 май Сподели Публикувано: 3 май Гледка от леглото направо в Гданск. 18 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 май Автор Сподели Публикувано: 12 май Залцбург. Гледката от прозореца не е нещо особено. Къща. Обаче, отвориш ли вратата на стаята, те чакат тези! Любопитен факт. За първи път ми се случва да ми дадат 50% отстъпка от цената на закуската, защото съм я изял бързо 8 2 4 1 2 Връзка към коментар
The rider Публикувано: 13 май Сподели Публикувано: 13 май Снимките по-точно са за темата "Баня с гледка", но не я открих. 😀 Incanto barocco , Рагуза 27 2 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 13 май Сподели Публикувано: 13 май Преди 1 час, The rider каза: Снимките по-точно са за темата "Баня с гледка", но не я открих. 😀 А аз имам "Тоалетна с гледка" към Женевското езеро в Монтрьо😊: И гледки от стаята: 17 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 13 май Сподели Публикувано: 13 май преди 5 часа, The rider каза: Снимките по-точно са за темата "Баня с гледка", но не я открих. 😀 Incanto barocco , Рагуза Ето тема 3 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 13 май Сподели Публикувано: 13 май преди 5 часа, The rider каза: Снимките по-точно са за темата "Баня с гледка", но не я открих. 😀 Incanto barocco , Рагуза Там съм бил. Кенеф с гледка е. От душа нищо не се вижда ... Но пък тераската е супер 😉 2 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 15 май Сподели Публикувано: 15 май Geroldstien Germany: 4 starts hotel 13 Връзка към коментар
makler Публикувано: 17 май Сподели Публикувано: 17 май Хотела на летище Острава се оказа авиошкола с цял хангар и собствена бира! 16 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 18 май Сподели Публикувано: 18 май Предприемчив гражданин от Бове сътворил с подръчни средства в задния си двор стайчета за бързо преминаващи през близкото летище. Така да ми липсваше свежото ухание на пролетна зеленина, дето само на север се среща. 🙂 #Вмоментасъм 15 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 23 май Сподели Публикувано: 23 май Копенхаген хотел Copenhagen Island - на канала и общинска плувен басейн на открито. Освен лебеди в дъжда плуват и деца и спортисти. 13 Връзка към коментар
TaniaG Публикувано: 23 май Сподели Публикувано: 23 май Гледката от airbnb в Лофотен миналото лято - чудно местенце... 26 7 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни При бърз оглед в сайт за резервации тия дни забелязах, че в Будапеща много добре използват минималното пространство, т.е. в доста апартаменти леглата са на мецанин със стълбичка. Искам и аз, си казах - и ето. Другото изискване за стара сграда в център също беше покрито. На партер във вътрешен двор. Интериорът е свеж кич... 😃 😁 Столовете са много удобни, чак ми се прииска да си намеря такъв подобен. 18 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни преди 43 минути , Argentique каза: При бърз оглед в сайт за резервации тия дни забелязах, че в Будапеща много добре използват минималното пространство, т.е. в доста апартаменти леглата са на мецанин със стълбичка. Искам и аз, си казах - и ето. Другото изискване за стара сграда в център също беше покрито. На партер във вътрешен двор. Интериорът е свеж кич... 😃 Столовете са много удобни, чак ми се прииска да си намеря такъв подобен. Не, че съм ги избирал, но в Неапол все ми се случва да спя винаги в такива сгради. Много живописни, но е тегаво с ключовете . Набират се някъде около 5-6, и е добре ако са различни. Ако са еднакви на вид е голЕм проблем. 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни Аз съм разнасяла над 10 см стар ключ за входна порта в Италия плюс куп други. За мен си е част от чара. 🙂 Тук проблемът е решен практично - през трите врати до вътрешния двор се влиза с набиране на код, който дори местната пиянка го е запомнил. 🙂 Затова разнасям само два жални ключа. 4 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни Бях забравил огромните ключове за най-външната врата.🗝️ Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни Преди 1 час, traveler каза: Бях забравил огромните ключове за най-външната врата.🗝️ А когато на тръгване оставиш ключовете в апартамента и дръпнеш бравата-топка как излизаш през тежката порта? Този цирк го играх в 4,30 ч сутринта в Рим. Оказа се накрая, че има едно много секретно бутонче за отключване, което не ни беше показано, нито указано. Събудихме живущи, за да ни отворят и да си хванем полета. От тогова ползвам само хотели с денонощна рецепция. С едно изключение - Люцерн, без рецепция и с модерна система през приложение, за което разказах в пътеписа си. 5 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 юни Сподели Публикувано: 5 юни На 7.04.2024 г. в 11:38, домосед каза: Гледка с чай и местен традиционен макарон от прозореца на къщата за гости на рицарската командерия (L'Auberge de la Commanderie) в Сент-Емильон от XVIII век Хубава гледка, ама бива ли с чай, а не с чаша/бутилка Grand Cru Classé, при положениe чe си при един от най-прочутите бордолезки тероари?!? Не знам, не знам ... 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 юни Автор Сподели Публикувано: 5 юни преди 1 час, Фил каза: Хубава гледка, ама бива ли с чай, а не с чаша/бутилка Grand Cru Classé, при положениe чe си при един от най-прочутите бордолезки тероари?!? Не е нужно да е чай! Може и бира. Знаете народната гатанка нали? На баир лозе Бира пие Кой е той? Отговор: @домосед Извинение: гледката е от винарска изба, а не от място за спане Kelowna, British Columbia #оняДенБях 3 1 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега