Роми Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 Хотел Шератон Токорики - нашето бунгало и гледката от верандата ни 34 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 23 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 март, 2019 (редактирано) Отсядал съм на доста места с прекрасна гледка (в повечето случаи съм резервирал мястото точно заради гледката), но нищо не може да се сравни с това, което наблюдавахме с дъщеря ми директно от верандата на шалето ни в Tau Game Lodge в резервата Мадикве в Ю. Африка. Nat Geo Wild на живо и на метри от нас - 24 часа в денонощието. Лоджата е в топ 5 класациите за най-добър за наблюдение водоем (те са всъщност два) в Африка. Хубавото е, че така е направена, че и двата водоема се виждат от абсолютно всички шалета, както и от ресторанта. Имах много сериозни проблеми с храненето, не можех да се наям, защото постоянно грабвах апарата да снимам нещо. Реших един път да го оставя в стаята и стана още по-лошо - наложи се да тичам да го вземам. Прекрасен начин да се покажат дивите африкански животни на 5 годишно дете... Резервата е освен това не-малариен, по мое скромно мнение най-добрият такъв в цяла Африка, идеален е за малки (и други меко казано поотрастнали) деца. Като капак на всичко успях да налучкам една грешка в цената в един голям портал и купих веднага. После от лоджата ми писаха за грешката и, че им дължа 800 долара отгоре, на което им отговорих да се разберат с интернет портала кой от тях ще поеме тази сума, защото няма да съм аз, а вече съм си купил самолетни билети въз основа на резервацията, която съм платил изцяло. След три дни ми писаха от лоджата, че те поемат разликата от 800 долара. Както се случва обикновено, никое добро дело не остава ненаказано и за съжаление общите части на Тау Лодж изгоряха при пожар преди две години. Сега са я възстановили и работи отново. Шалетата са си същите. Разнообразието и количеството животни, които се виждаха от стаята беше зашеметяващо. По някой път не се виждат толкова за няколкодневно сафари с джип. Човек направо да се чуди да излиза ли на сафари или да гледа от верандата на стаята. Ще разделя снимките в няколко поста, защото въпреки подбора, пак са много, а изгледа си струва да се сподели. Тези два млади мъжки слона ги снимах от ресторанта: Двойка Египетски гъски и млад Нилски крокодил (на черната гъска и забравих вида) Чудесно място човек да си прехвърля снимките, докато ги прехвърли и вече е направил нови... Женски Голямо куду и Импали, както и семейство брадавичести прасета: Мъжко Голямо куду в зряла възраст (има няколко извивки на рогата): Мъжки обикновен воден козел (Common waterbuck): Малко интериорни снимки от общите част, които изгоряха при пожар преди две години. Аз водих дъщеря ми там през 2015 г. Басейна беше голяма радост за дъщеря ми: Стаята за четене и за Интернет: Билярдната зала: Този крок съм го щракнал от стаята: В някой друг пост ще публикувам още снимки от тази наистина тотално уникална и променяща се постоянно гледка от стаята на лоджата. Редактирано 23 март, 2019 от FlyTraveler 44 2 15 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Нунгви, Занзибар - Mnarani Beach Cottages: Слима, Малта - Sliema Hotel by ST Hotels: 23 Връзка към коментар
seaell Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Гледка от терасата - Лиенц, Австрия 29 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 (редактирано) Ние рядко имаме хубави гледки от стаите, точно заради цените, но ето това е прекрасната гледка от стаята ни на 41- ия етаж на хотел Вдара в Лас Вегас. Виждат се хотелите Беладжио, Париж, Бали Редактирано 24 март, 2019 от Травеолани 32 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Още една стая в реално време. Със сламен покрив! Акцентът не е върху гледка (прозорчето е миниатюрно), а върху уюта Хижата на контрабандиста, Патерностер, Атлантическият бряг на Южна Африка. 33 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Полиняно а маре: http://www.booking.com/Share-tutHyzG (забележка : Терасата е обща за 2 стаи, но е огромна и има шезлонги за слънчеви бани 28 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Интерконтинентал, Букурещ : http://www.booking.com/Share-Y5bUQw (искайте стая на висок етаж 😉 ) : 20 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Александруполи - Александрос бийч и спа: http://www.booking.com/Share-JxdM2M (фамилна стая) 8 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 (редактирано) Едно дърво насред Крюгер Обстановката беше ошеметяваща, но... все още се питам с какъв акъл го направих, Бога ми... P.S. Още не съм почерпила @Фичо за моралната подкрепа и за песничката https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=lUvo6vrIzkg Редактирано 24 март, 2019 от Гост Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 (редактирано) Изгледа към кулите Петронас от стаята в хотел Мандарин Ориентал в Куала Лумпур, Малайзия. Тук очаквах всеки момент да се появят Шон Конъри и Катрин Зита Джоунс и да увиснат от моста между двете кули... Имаше и ориенталски "Драконов плод", зер е Ориентал хотела. Аз се шегувах, че трябваше мандарини (tangerines) да сложат, за да съвпадне съвсем с името... 🙂 🙂 🙂 Редактирано 24 март, 2019 от FlyTraveler 29 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Grand Hotel San Marino 23 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 (редактирано) Тенерифе, Melia - Пуерто де ла Крус Тенерифе, Melia Palacio de Isora Редактирано 25 март, 2019 от AlexandraKo 24 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Oasis hotel restaurant & spa Сейшели 19 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Нещо по-близо и изключително приятно място-Rocca resort Кърджали 20 Връзка към коментар
IVM Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Мавриций и St Regis Mauritius resort 19 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 преди 14 часа, домосед каза: Хижата на контрабандиста Халатчето на контрабандиста кърти миФки 😉 2 Връзка към коментар
funny Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 (редактирано) И една къща за гости , в средата на нищото , на север от Рим - Villa Gusto e Benessere Country House. Усещането е приказно, като че си влязъл в къщичката на Хензел и Гретел. А на сутринта, съвсем приказно, отвън на поляната имаше бял кон. Но ние , обременени от живота в София, така се оключихме, че горкия принц на белия кон не е успял явно да влезе и не го видяхме. А хубаво ни казваше хазяина че тук не трябва да се заключват вратите ... Редактирано 25 март, 2019 от funny 26 1 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 В момента, funny каза: И една къща за гости , в средата на нищото , на север от Рим - Villa Gusto e Benessere Country House. Усещането е приказно, като че си влязъл в къщичката на Хензел и Гретел. Малко претрупано с вещи,но уютно! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Melia Madeira Mare, Фуншал 12 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 (редактирано) най-готиното апартаментче, в което сме отсядали до сега - https://www.booking.com/hotel/de/haus-forggense.en-gb.html?label=gen173nr-1DCAEoggI46AdIM1gEaBeIAQGYAQm4ARnIAQzYAQPoAQGIAgGoAgO4AvbB4uQFwAIB;sid=5405e60d2a2c86d35e46acbea2fdb3a5 . Хаус Форгензее в Швангау, точно под двата замъка на Людвиг И още един в Неапол , който явно вече не се отдава ... с най-якия двор и стълбище 😂 Редактирано 25 март, 2019 от mu_ry 21 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Фуертевентура, Barceló Jandia Playa 25 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Едно хотелче във вътрешността на Минас Жераис, на язовира Furnas. 21 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Берген, Радисън Блу 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Сан Мигел, Азори, Terra Nostra Garden Hotel 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега