Diana Doncheva Публикувано: 15 ноември, 2024 Публикувано: 15 ноември, 2024 Гледка от стаята ми в Bandos Island Resort, Maldives. 18
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2024 Публикувано: 27 ноември, 2024 преди 4 минути , Argentique каза: #Вмоментасъм Изглежда ми като в арабския свят с асоциация за формули за повърхнина и обем🤣. Да ти е забавно, това е по-важно. А в ролята на “лошата госпожа”, от устройствата си може само да завиждаме за такъв организатор😉 4
Argentique Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Ница Хотелът няма стаи с фронтална гледка (там е жилищна част) и дори страничните не са ми още в бюджета, но пък има история. И вече @Argentique може да каже, че е нощувала в един хотел с Чехов. 😉 И не само Нашата гледка За украсата е помислено По случай Коледа ни ъпгрейднаха в по-хубава стая, а пък като видях ананас и рокфор за закуска съвсем ги заобичах 🙂 18 1 6
Kremi Nikolova Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари На 25.06.2023 г. в 15:50, MikiK каза: Тераса с гледка от мен. Езерото Гарда, апартамента наехме от Airbnb Бихте ли споделили линк към апартамента от рбнб? Благодаря
era123 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари 1 hour ago, Argentique said: София вчера сутрин 😱😱😱 Поне виждаш кво дишаш. Ние тука на кристалния страдаме...
master_of_germs Публикувано: Неделя в 14:56 Публикувано: Неделя в 14:56 Толедо. Стая с гледка към изгрева и точно до църквата Салвадор. Стаята е вътре в "Toledo in motion", което е кино музей с прожекция (17 минути) за историята на Толедо. 19
Anna Kalinovska Публикувано: Понеделник в 15:21 Публикувано: Понеделник в 15:21 От балкона в хотел Catalonia Mallorca към залива и стария град #в момента съм 18
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега