Muzi Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 Здравейте. Моля за съвет. В края на май за няколко дни ще бъда в Мадрид след което с ранен сутришен полет ще замина за Памплона. Моля за имена на хостели близо до аерогарата. Благодаря за времето. Връзка към коментар
Gigi Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 За Каминото ли си тръгнал ако не е тайна? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 Хостели Мадрид Има 2 ,но са скъпи. Връзка към коментар
Muzi Публикувано: 23 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 6 часа, Gigi каза: За Каминото ли си тръгнал ако не е тайна? Не не е тайна. Да, смятам да тръгна за Камино. Връзка към коментар
Muzi Публикувано: 23 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 6 часа, dimitrov6 каза: Хостели Мадрид Има 2 ,но са скъпи. Благодаря за отговора. Можете ли да ме посъветвате за хостели на по сносна цена. Ранният час на самолета ме кара да търся нещо близо до летището. Или пък има други варианти по далече от летището но пък удобен превоз. Благодаря. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 Аз съм ползвала два хостела около летището с безплатни трансфери: Hostel Viky Hostal El Cruce Първият имаше и общи стаи, така че може да откриете нещо подходящо. И аз ги бях наела за ранен полет и късно пристигане. 2 Връзка към коментар
Muzi Публикувано: 24 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 24 март, 2019 преди 11 часа, mililia каза: Аз съм ползвала два хостела около летището с безплатни трансфери: Hostel Viky Hostal El Cruce Първият имаше и общи стаи, така че може да откриете нещо подходящо. И аз ги бях наела за ранен полет и късно пристигане. Благодаря. Връзка към коментар
Muzi Публикувано: 24 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 24 март, 2019 преди 17 часа, Gigi каза: За Каминото ли си тръгнал ако не е тайна? В Мадрид сме две жени и с едно дете. Те ще пътуват обратно аз продължавам за Памплона. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 След кат още сте няколко дни в Мадрид, не мисля, че хостел до летището е удачен избор, само заради полета последния ден-всеки ден ще пътувате до центъра или където мислите да обикаляте. Има денонощен автобус от площад Сибел до летището, защо не проверите хостел до този площад? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега